Akdeniz Üniversitesinde Tepki Alan Büyükşehir Çalışması

Asayiş 03.01.2019 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2277+ kez okundu.
 

Akdeniz Üniversitesinde Tepki Alan Büyükşehir Çalışması

Akdeniz Üniversitende 17-21 Aralık tarihleri arasında “büyükşehirkampüste” sloganıyla bir dizi seminer başlatıldı. Ak Partinin üniversite gençlik topluluğu olarak iddia edilen ÜNİAK topluluğunun yapmış olduğu organizasyonlarda, “31 mart yerel seçimleri için Antalya Büyükşehir’in tanıtımı yapıldı” tepsiki verildi. Akdeniz üniversite İletişim Fakültesi konferans salonunda yapılan konferansta dikkat çeken bir olay yaşandı. Yapılan sunumun İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olmasına rağmen konferans salonuna İletişim Fakültesi öğrencilerin yoklama imzası alınarak konferans salonuna çağrılması dikkat çekti. Menderes Türel Tanıtımı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olduğu belirtilen sunumda birçok yerde Antalya Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına, Menderes Türel’in icraatlarına ve 2014 yılına ithafen kurulan cümleler öğrencilerin bir kısmının salonu terk etmesine yol açtı. Salonu terk eden öğrencilerden bir kısmı yapılan bu sunumların, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına yönelik bir proje olduğunu ve Menderes Türel’e karşı sempati uyandırmak için gerçekleştirildiğini iddaa etti. İletişim Fakültesi Öğrencisinden Ardarda Tepki Sorusu Sunumun sonunda söz alan bir öğrenci; “Ben İletişim Fakültesi öğrencisi olmama rağmen bu sunuma neden dahil edildim anlamış değilim. Ve sunum içerisinde Antalya’nın çok gelişen ve ekonomisinin çok güçlü olduğunu belirttiniz oysaki Antalya’nın en borçlu 5. Şehir olduğunu ve borunun 614 Milyon Tl olduğunu biliyoruz. Yine sunumda yer alan Boğaçayı projesi ile dünyada marka olacağımızı belirttiniz. Bildiğim kadarıyla “ Taşkın riski olan dere kenarlarına yapı ve tesis yasağı” kanunu bulunmakta. Boğaçayı da bu statüde yer alan bir yer buraya nasıl çalışma yapılıyor. Son olarak Akdeniz Üniversitesinin Kültür kapısı çıkışında ki yaya geçitinde ki problemler yıllarca dile getirildi. En son bir öğrenci kardeşimizi orda bir kazada kaybettik. Oraya bir üst geçit yapılması için bir ölümün mü olması gerekiyordu anlamış değilim”  diye konuştu.

Akdeniz Üniversitende 17-21 Aralık tarihleri arasında “büyükşehirkampüste” sloganıyla bir dizi seminer başlatıldı. Ak Partinin üniversite gençlik topluluğu olarak iddia edilen ÜNİAK topluluğunun yapmış olduğu organizasyonlarda, “31 mart yerel seçimleri için Antalya Büyükşehir’in tanıtımı yapıldı” tepsiki verildi.

Akdeniz üniversite İletişim Fakültesi konferans salonunda yapılan konferansta dikkat çeken bir olay yaşandı. Yapılan sunumun İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olmasına rağmen konferans salonuna İletişim Fakültesi öğrencilerin yoklama imzası alınarak konferans salonuna çağrılması dikkat çekti.

Menderes Türel Tanıtımı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olduğu belirtilen sunumda birçok yerde Antalya Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına, Menderes Türel’in icraatlarına ve 2014 yılına ithafen kurulan cümleler öğrencilerin bir kısmının salonu terk etmesine yol açtı. Salonu terk eden öğrencilerden bir kısmı yapılan bu sunumların, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına yönelik bir proje olduğunu ve Menderes Türel’e karşı sempati uyandırmak için gerçekleştirildiğini iddaa etti.

İletişim Fakültesi Öğrencisinden Ardarda Tepki Sorusu

Sunumun sonunda söz alan bir öğrenci; “Ben İletişim Fakültesi öğrencisi olmama rağmen bu sunuma neden dahil edildim anlamış değilim. Ve sunum içerisinde Antalya’nın çok gelişen ve ekonomisinin çok güçlü olduğunu belirttiniz oysaki Antalya’nın en borçlu 5. Şehir olduğunu ve borunun 614 Milyon Tl olduğunu biliyoruz. Yine sunumda yer alan Boğaçayı projesi ile dünyada marka olacağımızı belirttiniz. Bildiğim kadarıyla “ Taşkın riski olan dere kenarlarına yapı ve tesis yasağı” kanunu bulunmakta. Boğaçayı da bu statüde yer alan bir yer buraya nasıl çalışma yapılıyor. Son olarak Akdeniz Üniversitesinin Kültür kapısı çıkışında ki yaya geçitinde ki problemler yıllarca dile getirildi. En son bir öğrenci kardeşimizi orda bir kazada kaybettik. Oraya bir üst geçit yapılması için bir ölümün mü olması gerekiyordu anlamış değilim”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.