AKP’li Türel İşçilerini Seçim Çalışmasında Kullanıyor

Politika 13.02.2019 - 20:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2818+ kez okundu.
 

AKP’li Türel İşçilerini Seçim Çalışmasında Kullanıyor

CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı kamuoyuna yaptığı açıklamada; “Yaklaşık iki aydır Antalya Büyükşehir Belediyesinin 200’ e yakın çalışanı sözde Belediye çalışmalarını halka anlatmak ve memnuniyet araştırması adı altında kapı kapı dolaştırıldı ve açıkça Menderes Türel propagandası yaptırıldı. Bu çalışanlar Belediyenin resmi çalışanlarıdır ve tarafsız kamu yararına çalıştırılması gereken   kişilerdir. Kamu görevlileridir yani... Pazartesi’den itibaren ise 120 kişi olarak bu Belediye çalışanı artık açıkça AKP’ nin emrine verilmiş olduğu ve seçim kampanyasında çalıştırıldığı söylenmektedir. Bu kişileri yani Belediye personeli olan bu çalışanlar şimdi seçime kadar her gün, AKP İlçe Binalarına gönderilip İlçe Belediye Başkan adayı ve Büyükşehir adayının broşür ve tanıtım materyalleri ile kapı kapı dolaşıp seçim çalışması yaptırıldığı iddia edilmektedir.” Eğer bu doğruysa yapılan suçtur. “Doğru ise bu konuda acilen İçişleri Bakanlığının, Sayıştay Başkanlığının ve Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma açması ve bu personelin Akp’ nin seçim kampanyasında çalıştırılması önlenmelidir.” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı kamuoyuna yaptığı açıklamada;

“Yaklaşık iki aydır Antalya Büyükşehir Belediyesinin 200’ e yakın çalışanı sözde Belediye çalışmalarını halka anlatmak ve memnuniyet araştırması adı altında kapı kapı dolaştırıldı ve açıkça Menderes Türel propagandası yaptırıldı.

Bu çalışanlar Belediyenin resmi çalışanlarıdır ve tarafsız kamu yararına çalıştırılması gereken   kişilerdir.

Kamu görevlileridir yani...

Pazartesi’den itibaren ise 120 kişi olarak bu Belediye çalışanı artık açıkça AKP’ nin emrine verilmiş olduğu ve seçim kampanyasında çalıştırıldığı söylenmektedir.

Bu kişileri yani Belediye personeli olan bu çalışanlar şimdi seçime kadar her gün, AKP İlçe Binalarına gönderilip İlçe Belediye Başkan adayı ve Büyükşehir adayının broşür ve tanıtım materyalleri ile kapı kapı dolaşıp seçim çalışması yaptırıldığı iddia edilmektedir.”

Eğer bu doğruysa yapılan suçtur.

“Doğru ise bu konuda acilen İçişleri Bakanlığının, Sayıştay Başkanlığının ve Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma açması ve bu personelin Akp’ nin seçim kampanyasında çalıştırılması önlenmelidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.