Alparslan Belin:Projelerle Binlerce Kişiye İstihdam Sağlanacak

Politika 15.02.2019 - 19:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2104+ kez okundu.
 

Alparslan Belin:Projelerle Binlerce Kişiye İstihdam Sağlanacak

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç’i seçim çalışmaları boyunca yalnız bırakmayan Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin iddialı konuştu. Vatandaşın lafa değil, icraata baktığını söyleyen Belin, “Adayımızın 55 projesi hayata geçtiğinde binlerce Muratpaşalı’ya istihdam sağlanacak” dedi. MURATPAŞA’DA KADININ GÜCÜ Ak Parti’nin Muratpaşa dahil 3 ilçede kadın aday çıkarmasının demokrasi adına herkesin örnek alması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanı Belin, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Muratpaşa’da kadının gücünün sokakta vatandaşın teveccühü ile karşılandığını ifade eden Belin, “Adayımız Gökçen Özdoğan Hanım gerek siyaset, gerekse bürokraside mecliste kazandığı deneyimlerini Muratpaşalılar için hayata geçirecek. Enç’ın enerjisi, samimiyeti ve güveni ilçenin tamamını sardı. 31 Mart’ta sandıklardan adayımız çıkacak” diye konuştu. VATANDAŞTAN SELAM ESİRGEYENLER Seçim dönemlerinde herkesin boş gündemlerle meşgul olduğunu anlatan Belin, şöyle konuştu: “Herkes konuşuyor. Ne konuşuyor, nereye konuşuyor belli değil. Onlar konuşsun herkes dinlesin bir de inansın istiyorlar. Kimse vatandaşı dinlemiyor. Çünkü vatandaşın oyunu çantada keklik görenler bir selamı esirger hale gelmiş durumda. Oysaki adayımız Enç’in 55 projesi hazırlanırken bizler her şeyi düşündük. Her alanda hizmet üretirken, diğer taraftan da Muratpaşa’da nasıl istihdam yaratırız sonucuyla kararlar aldık” GÖZ BOYAMIYORUZ  Kadın ve Çocuk Sosyal Yaşam Merkezi’nden, Planetaryum ve Robotik Kodlama Merkezi’ne kadar Muratpaşa’da hayata geçirilecek projelerde Muratpaşalılar’ın üretime dahil olacağının altını çizen Belin, “Binlerce gencimiz iş imkanını yaşadığı ilçede bulacak. Bir ve birlik olacağız, Muratpaşa’da birlikte üreteceğiz. Vatandaşımız çok iyi biliyor ki; yönetim anlayışımız göz boyayacak sözler sarf etmek değil, emek vererek birlikte ortaya çıkardığımız projelerimizdir. Bunu da en iyi Antalyalılar bilir” dedi.  

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç’i seçim çalışmaları boyunca yalnız bırakmayan Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin iddialı konuştu. Vatandaşın lafa değil, icraata baktığını söyleyen Belin, “Adayımızın 55 projesi hayata geçtiğinde binlerce Muratpaşalı’ya istihdam sağlanacak” dedi.

MURATPAŞA’DA KADININ GÜCÜ

Ak Parti’nin Muratpaşa dahil 3 ilçede kadın aday çıkarmasının demokrasi adına herkesin örnek alması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanı Belin, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Muratpaşa’da kadının gücünün sokakta vatandaşın teveccühü ile karşılandığını ifade eden Belin, “Adayımız Gökçen Özdoğan Hanım gerek siyaset, gerekse bürokraside mecliste kazandığı deneyimlerini Muratpaşalılar için hayata geçirecek. Enç’ın enerjisi, samimiyeti ve güveni ilçenin tamamını sardı. 31 Mart’ta sandıklardan adayımız çıkacak” diye konuştu.

VATANDAŞTAN SELAM ESİRGEYENLER

Seçim dönemlerinde herkesin boş gündemlerle meşgul olduğunu anlatan Belin, şöyle konuştu: “Herkes konuşuyor. Ne konuşuyor, nereye konuşuyor belli değil. Onlar konuşsun herkes dinlesin bir de inansın istiyorlar. Kimse vatandaşı dinlemiyor. Çünkü vatandaşın oyunu çantada keklik görenler bir selamı esirger hale gelmiş durumda. Oysaki adayımız Enç’in 55 projesi hazırlanırken bizler her şeyi düşündük. Her alanda hizmet üretirken, diğer taraftan da Muratpaşa’da nasıl istihdam yaratırız sonucuyla kararlar aldık”

GÖZ BOYAMIYORUZ 

Kadın ve Çocuk Sosyal Yaşam Merkezi’nden, Planetaryum ve Robotik Kodlama Merkezi’ne kadar Muratpaşa’da hayata geçirilecek projelerde Muratpaşalılar’ın üretime dahil olacağının altını çizen Belin, “Binlerce gencimiz iş imkanını yaşadığı ilçede bulacak. Bir ve birlik olacağız, Muratpaşa’da birlikte üreteceğiz. Vatandaşımız çok iyi biliyor ki; yönetim anlayışımız göz boyayacak sözler sarf etmek değil, emek vererek birlikte ortaya çıkardığımız projelerimizdir. Bunu da en iyi Antalyalılar bilir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.