Anadolu Birliği Yılın İlk Kahvaltıda Buluştu

Asayiş 10.01.2019 - 12:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2284+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Yılın İlk Kahvaltıda Buluştu

Anadolu Birliğinin Geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliği İzzet Demir’in misafirliğinde Konyaaltı Kent Meydan Benzin Cafe’de yapıldı.
Anadolu Birliği Başkanı Bedri Yalçın ve İzzet Demir öncülüğünde, Konyaaltı Kent Meydan Benzin Cafe’de üyelerini ve ailelerini tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya getiren dernek yönetimi, üyelerine keyifli bir hafta sonu hediye etmiş oldu. Anadolu Birliği öncülüğünde gerçekleşen kahvaltı programında katılımcılar oldukça keyifli dakikalar yaşadı. Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Anadolu Birliği Başkanı Bedri Yalçın, "Dernek olarak bu tur organizasyonları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün de ailelerimizle birlikte kahvaltıya geldik. Anadolu Birliği’nin muhtarlara verdiği destekten dolayı Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’a Plaket verdi. Kahvaltıya Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Akın, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin. Kepez CHP Belediye Başkan Aday Adayı Garip Erdoğan, İyi Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal, CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Gürsel Güler, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin, UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar ve bir çok STK Başkanları ve üyeleri katıldı.
Anadolu Birliğinin Geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliği İzzet Demir’in misafirliğinde Konyaaltı Kent Meydan Benzin Cafe’de yapıldı.

Anadolu Birliği Başkanı Bedri Yalçın ve İzzet Demir öncülüğünde, Konyaaltı Kent Meydan Benzin Cafe’de üyelerini ve ailelerini tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya getiren dernek yönetimi, üyelerine keyifli bir hafta sonu hediye etmiş oldu. Anadolu Birliği öncülüğünde gerçekleşen kahvaltı programında katılımcılar oldukça keyifli dakikalar yaşadı. Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Anadolu Birliği Başkanı Bedri Yalçın, "Dernek olarak bu tur organizasyonları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün de ailelerimizle birlikte kahvaltıya geldik.

Anadolu Birliği’nin muhtarlara verdiği destekten dolayı Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’a Plaket verdi.

Kahvaltıya Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Akın, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin. Kepez CHP Belediye Başkan Aday Adayı Garip Erdoğan, İyi Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal, CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Gürsel Güler, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin, UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar ve bir çok STK Başkanları ve üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.