Av. Çiğdem Baysal Seva Pilates Stüdyo’nun Açılış Törenine Katıldı

Magazin 03.02.2019 - 21:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2576+ kez okundu.
 

Av. Çiğdem Baysal Seva Pilates Stüdyo’nun Açılış Törenine Katıldı

İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal Konyaaltı Uluç Mahallesindeki Seva Pilates Stüdyo açılışına katıldı.
Kadınlara özel aletli pilates sporu (reformer) imkanı tanıyan Seva Pilates Stüdyo, Uluç Mahallesi 1142. Sokak Mega Sitesi binasında düzenlenen törenle hizmete açıldı. Son dönemin trend sporları arasında dikkat çeken aletli pilates sporu (reformer),  Konyaaltı Seva Pilates Stüdyo’da... Seva Pilates Stüdyo’nun açılış törenine; Antalya Otobüsçüler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal, İYİ Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Leyla Liman Oruç, İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hasan Hüseyin Ateşoğlu ve misafirler katıldı. İşletme sahipleri Sema Çapkın, Dilara Yörüten, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ettikten sonra konuşmasını yapması için Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’i davet etti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç; işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Konyaaltı’ndaki kadınlara kazandırılan hizmet için ayrıca teşekkür etti. Konuşmaların ardından kurdele kesim töreniyle, Seva Pilates Stüdyo açıldı. Sportif kişilikleriyle ilçenin sevilen simalarından olan Sema Çapkın ve Dilara Yörüten işletmeciliğinde ve antrenörlüğünde açılan Seva Pilates Stüdyo, “Seva Pilates Stüdyo’nun açılışını gerçekleştirdik. Aletli pilates yapmak isteyen ve bu sporla ilgili bilgi almak isteyen tüm sporsever kadınlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandılar.
İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal Konyaaltı Uluç Mahallesindeki Seva Pilates Stüdyo açılışına katıldı.

Kadınlara özel aletli pilates sporu (reformer) imkanı tanıyan Seva Pilates Stüdyo, Uluç Mahallesi 1142. Sokak Mega Sitesi binasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Son dönemin trend sporları arasında dikkat çeken aletli pilates sporu (reformer),  Konyaaltı Seva Pilates Stüdyo’da...

Seva Pilates Stüdyo’nun açılış törenine; Antalya Otobüsçüler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Av. Çiğdem Baysal, İYİ Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Leyla Liman Oruç, İYİ Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hasan Hüseyin Ateşoğlu ve misafirler katıldı.

İşletme sahipleri Sema Çapkın, Dilara Yörüten, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ettikten sonra konuşmasını yapması için Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’i davet etti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç; işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Konyaaltı’ndaki kadınlara kazandırılan hizmet için ayrıca teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreniyle, Seva Pilates Stüdyo açıldı.

Sportif kişilikleriyle ilçenin sevilen simalarından olan Sema Çapkın ve Dilara Yörüten işletmeciliğinde ve antrenörlüğünde açılan Seva Pilates Stüdyo, “Seva Pilates Stüdyo’nun açılışını gerçekleştirdik. Aletli pilates yapmak isteyen ve bu sporla ilgili bilgi almak isteyen tüm sporsever kadınlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.