Başkan Sözen’den Manavgat Halkına 5 Bin Çiçek

Gündem 14.02.2019 - 22:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1720+ kez okundu.
 

Başkan Sözen’den Manavgat Halkına 5 Bin Çiçek

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Manavgat halkının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kadınlara gül, erkeklere ise karanfil dağıtarak kutladı.
Başkan Şükrü Sözen, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’na kurdurduğu “Bizim Sevdamız Manavgat” standının önünde kadınlara gül, erkeklere ise karanfil dağıttı. Toplam 5 bin çiçeğin dağıtıldığı etkinliğe Başkan Sözen’in eşi Hatice Sözen, CHP ilçe Başkanı Aliye Coşar, Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, CHP Seçim komitesi üyeleri de katıldı. Manavgat halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Sözen, kadın, genç, büyük, çocuk ayırt etmeden herkese çiçeklerden dağıttı. Karşılarında bir an Başkan Şükrü Sözen’i gören ve onun elinden gül ve karanfil alan vatandaşlar çok memnun oldu. Kimi vatandaşlar Başkan Sözen ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Meydanda üzerinde “Sözen’le gelecek güvende” yazılı tişörtüyle gelen bir bebek bütün dikkatleri üzerine çekti. Başkan Sözen bebeği severek bol bol fotoğraf çektirdi. SEVGİ İNSANIN RUHUNDA OLMALI Başkan Şükrü Sözen, “İnsanın ruhunda sevgi, hoşgörü olmadığı takdirde, barışa karşı özlem duymadığı takdirde, birlikte yaşama kültürüne saygı olmadığı  takdirde hiçbir şey yerli yerine oturmaz. Anamız da bizim sevgilimiz, kentimiz de bizim sevgilimiz. Kentimizde yaşayan insanlar bizim her şeyimiz. Sevgiyi ortaya çıkarmak adına bu etkinliği düzenledik. Bu gün de keyifli bir ortam. İnsanlara sevgi ve saygımızı ifade etme fırsatı yakaladık. Bütün anne, baba, genç, büyük, yaşlı, çocuk herkesin sevgililer gününü kutluyorum. İçimizdeki Manavgat sevdası ise hiçbir zaman bitmeyecek, her zaman artacak bir sevgidir. Tüm Manavgat halkımın Sevgililer Gününü kutlarım” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Manavgat halkının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kadınlara gül, erkeklere ise karanfil dağıtarak kutladı.

Başkan Şükrü Sözen, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’na kurdurduğu “Bizim Sevdamız Manavgat” standının önünde kadınlara gül, erkeklere ise karanfil dağıttı. Toplam 5 bin çiçeğin dağıtıldığı etkinliğe Başkan Sözen’in eşi Hatice Sözen, CHP ilçe Başkanı Aliye Coşar, Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, CHP Seçim komitesi üyeleri de katıldı. Manavgat halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Sözen, kadın, genç, büyük, çocuk ayırt etmeden herkese çiçeklerden dağıttı. Karşılarında bir an Başkan Şükrü Sözen’i gören ve onun elinden gül ve karanfil alan vatandaşlar çok memnun oldu. Kimi vatandaşlar Başkan Sözen ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Meydanda üzerinde “Sözen’le gelecek güvende” yazılı tişörtüyle gelen bir bebek bütün dikkatleri üzerine çekti. Başkan Sözen bebeği severek bol bol fotoğraf çektirdi.

SEVGİ İNSANIN RUHUNDA OLMALI

Başkan Şükrü Sözen, “İnsanın ruhunda sevgi, hoşgörü olmadığı takdirde,

barışa karşı özlem duymadığı takdirde, birlikte yaşama kültürüne saygı olmadığı  takdirde hiçbir şey yerli yerine oturmaz. Anamız da bizim sevgilimiz, kentimiz de bizim sevgilimiz. Kentimizde yaşayan insanlar bizim her şeyimiz. Sevgiyi ortaya çıkarmak adına bu etkinliği düzenledik. Bu gün de keyifli bir ortam. İnsanlara sevgi ve saygımızı ifade etme fırsatı yakaladık. Bütün anne, baba, genç, büyük, yaşlı, çocuk herkesin sevgililer gününü kutluyorum. İçimizdeki Manavgat sevdası ise hiçbir zaman bitmeyecek, her zaman artacak bir sevgidir. Tüm Manavgat halkımın Sevgililer Gününü kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.