Başkan Türel Yozgatlıların Arabaşı Buluşmasına Katıldı

Gündem 11.02.2019 - 20:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2831+ kez okundu.
 

Başkan Türel Yozgatlıların Arabaşı Buluşmasına Katıldı

“Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet üretiyoruz”
Antalya’da yaşayan Yozgatlılar ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, nerde doğmuş olursa olsun Antalya’da yaşayan herkesi hemşeri olarak gördüklerini ifade ederek, “Antalya’da birçok hemşeri derneğimiz bu muhteşem Anadolu coğrafyasının zenginliği Antalya’da yaşatarak bu şehrin güzelliğine güzellik katıyorlar” dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekilleri ile birlikte Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasına katıldı. Antalya’da yaşayan herkese en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Türel, “Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, hizmet üreterek, yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Antalya’nın güzelliğine güzellik katıyorsunuz Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasında konuşan Başkan Türel, Anadolu coğrafyasının adeta bir açık hava müzesi gibi müthiş bir zenginliğe sahip olduğunu vurguladı. Bu kültürel zenginlikleri Antalya’nın kültür hayatına katkı koyan zenginlikler olarak gördüklerini ifade eden Başkan Türel, şunları söyledi: “Antalya’da birçok hemşeri derneğimiz bu muhteşem Anadolu coğrafyasının zenginliği Antalya’da yaşatarak bu şehrin güzelliğine güzellik katıyorlar. Yozgatlılar Derneği ve diğer derneklerimize Antalya’nın belediye başkanı olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum. Bu güzel buluşmalarda sizlerle beraber olmaktan şeref duyuyorum. Antalya da yaşayan vatandaşlara en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Kimseyi ayırt etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Yaradandan dolayı yaradılanı severek toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet üreterek yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz.”
“Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet üretiyoruz”

Antalya’da yaşayan Yozgatlılar ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, nerde doğmuş olursa olsun Antalya’da yaşayan herkesi hemşeri olarak gördüklerini ifade ederek, “Antalya’da birçok hemşeri derneğimiz bu muhteşem Anadolu coğrafyasının zenginliği Antalya’da yaşatarak bu şehrin güzelliğine güzellik katıyorlar” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekilleri ile birlikte Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasına katıldı. Antalya’da yaşayan herkese en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Türel, “Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, hizmet üreterek, yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Antalya’nın güzelliğine güzellik katıyorsunuz

Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği arabaşı buluşmasında konuşan Başkan Türel, Anadolu coğrafyasının adeta bir açık hava müzesi gibi müthiş bir zenginliğe sahip olduğunu vurguladı. Bu kültürel zenginlikleri Antalya’nın kültür hayatına katkı koyan zenginlikler olarak gördüklerini ifade eden Başkan Türel, şunları söyledi: “Antalya’da birçok hemşeri derneğimiz bu muhteşem Anadolu coğrafyasının zenginliği Antalya’da yaşatarak bu şehrin güzelliğine güzellik katıyorlar. Yozgatlılar Derneği ve diğer derneklerimize Antalya’nın belediye başkanı olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum. Bu güzel buluşmalarda sizlerle beraber olmaktan şeref duyuyorum. Antalya da yaşayan vatandaşlara en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Kimseyi ayırt etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Yaradandan dolayı yaradılanı severek toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet üreterek yerel yöneticiliğin en güzel örneklerini vermeye çalışıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.