Başkan Uysal, Alevilerin Dayanışma Gecesine Katıldı

Gündem 17.02.2019 - 20:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1603+ kez okundu.
 

Başkan Uysal, Alevilerin Dayanışma Gecesine Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin düzenlediği dayanışma gecesinde “Herkesin herkesin yurdu değil kurdu olduğu bir yüzyılda biz Türkiye’mizde barışın, demokrasinin hukukun üstünlüğünün ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır uygarlığı aşma mücadelesinin içindeyiz” diye konuştu. Başkan Uysal, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. Gecede Başkan Uysal’la birlikte, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de yer aldı. Başkan Uysal, gecede yaptığı konuşmada dünyada müthiş bir hümanizma gerilemesi olduğunu söyledi. Bunu en iyi şekilde Alevi kültürünün gözlemleyebileceğini belirten Başkan Uysal, “İnsanının insana hor baktığı bir yüzyıldayız. Yükselen teknolojinin büyük yığınları işsiz bıraktığı, işsiz kitlelerin kendini bu duruma ittiğini düşündüğü kitlelerle çatışma içine düştüğü bu çağdayız. Estetiğin, kültürün hızla gerilediği, paylaşımın ve gelir dağılımı dengesinin bozulduğu bir yüzyıldayız” diye konuştu. Bunun istenmeyen sonucunun otoriter ve sert iktidarlar olduğunu belirten Başkan Uysal,  “Herkesin herkesin yurdu değil kurdu olduğu bir yüzyılda biz Türkiye’mizde barışın, demokrasinin hukukun üstünlüğünün ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır uygarlığı aşma mücadelesinin içindeyiz” diye konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin düzenlediği dayanışma gecesinde “Herkesin herkesin yurdu değil kurdu olduğu bir yüzyılda biz Türkiye’mizde barışın, demokrasinin hukukun üstünlüğünün ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır uygarlığı aşma mücadelesinin içindeyiz” diye konuştu.

Başkan Uysal, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’nin düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. Gecede Başkan Uysal’la birlikte, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de yer aldı.

Başkan Uysal, gecede yaptığı konuşmada dünyada müthiş bir hümanizma gerilemesi olduğunu söyledi. Bunu en iyi şekilde Alevi kültürünün gözlemleyebileceğini belirten Başkan Uysal, “İnsanının insana hor baktığı bir yüzyıldayız. Yükselen teknolojinin büyük yığınları işsiz bıraktığı, işsiz kitlelerin kendini bu duruma ittiğini düşündüğü kitlelerle çatışma içine düştüğü bu çağdayız. Estetiğin, kültürün hızla gerilediği, paylaşımın ve gelir dağılımı dengesinin bozulduğu bir yüzyıldayız” diye konuştu.

Bunun istenmeyen sonucunun otoriter ve sert iktidarlar olduğunu belirten Başkan Uysal,  “Herkesin herkesin yurdu değil kurdu olduğu bir yüzyılda biz Türkiye’mizde barışın, demokrasinin hukukun üstünlüğünün ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır uygarlığı aşma mücadelesinin içindeyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.