Buket Dağlı Kadın Harekâtında Öncü Olacağız

Politika 11.01.2019 - 19:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2840+ kez okundu.
 

Buket Dağlı Kadın Harekâtında Öncü Olacağız

DSP Konyaaltı Belediye Başkanı Buket Dağlı DSP İl Binasında Adaylığın Açıkladı.
DSP Konyaaltı Belediye Başkanı Buket Dağlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Dağlı “DSP İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Çok Değerli Basın Emekçisi Arkadaşlarım; heyecanımı paylaşmaya Hepiniz hoş geldiniz. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutlar, yaptığınız bu çok önemli göreviniz için hepinize çok teşekkür ederim. Basın açıklamaları genelde kendini tanıtarak başlar; ancak 20 yıla yakın zamandır siyaset içerisinde ve sahalarda olan bir kişi olarak, sizlerin beni ve çalışmalarımı bildiğinizi düşünüyor ve değerli vaktinizi bu konuda mümkün olduğu kadar az almak istiyorum. 1971 Ankara doğumlu evli iki çocuk annesiyim. Bedriye Bileydi Okul Aile Başkanlığı ile başlayan Konyaaltı serüvenimiz CHP Konyaaltı belde kadın kolları başkanlığı ile devam etti. 2009 Yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilmemden sonra 2014 Yılı Yerel Seçimleri sonrası Belediye Meclis üyesi seçilmem ile çalışmalarım devam etti. 2016 Yılında 1 Kadın Hareketi adındaki derneğimizi kurduk. Kadın istihdamı için çalıştık ve bu çalışmalarımıza halen devam etmekteyiz. Dünya'nın yarı nüfusu kadın ve diğer yarısını da kadınlarımız yetiştiriyor. Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de bu, aynen bu şekilde. O halde, takdir edersiniz ki birçok eser kadınlarımız sayesinde gerçekleşmiştir. Kadınlarımız ne kadar sosyal ve aktif hayatın içerisinde olur ise dünyamız ve ülkemiz de, kadar mutlu huzurlu ve barışla dolu olacaktır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkını 1934 yılında vermiş olsa da, günümüzde kadınlarımız sadece seçme hakkını kullanmaya nerede ise mecbur bırakılmışlardır. Bizim yol önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesidir, Bursa Nutkudur. Yolumuz; çağdaş Cumhuriyet yoludur Bu yolu yürürken her görüşe, yanımız da olana da, karşımız da olana da saygılıyız ve biz bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Haklı davamız da bu bir duruş meselesidir. Çok kısa bir zaman sonunda projelerimizi de sizlerle paylaşmak için bir araya gelmek isteriz. Ancak yürüdüğümüz yola örnek olması amacı ile bir tanesini sizlerle paylaşmak İsterim. Buradan bu davaya sahip çıkan D.S.P Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal'a, siz değerli basın mensuplar günlerde emeği olan tüm siyasi büyüklerime ve aileme çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle” dedi.
DSP Konyaaltı Belediye Başkanı Buket Dağlı DSP İl Binasında Adaylığın Açıkladı.

DSP Konyaaltı Belediye Başkanı Buket Dağlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Dağlı “DSP İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Çok Değerli Basın Emekçisi Arkadaşlarım; heyecanımı paylaşmaya Hepiniz hoş geldiniz.

10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutlar, yaptığınız bu çok önemli göreviniz için hepinize çok teşekkür ederim. Basın açıklamaları genelde kendini tanıtarak başlar; ancak 20 yıla yakın zamandır siyaset içerisinde ve sahalarda olan bir kişi olarak, sizlerin beni ve çalışmalarımı bildiğinizi düşünüyor ve değerli vaktinizi bu konuda mümkün olduğu kadar az almak istiyorum.

1971 Ankara doğumlu evli iki çocuk annesiyim. Bedriye Bileydi Okul Aile Başkanlığı ile başlayan Konyaaltı serüvenimiz CHP Konyaaltı belde kadın kolları başkanlığı ile devam etti. 2009 Yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilmemden sonra 2014 Yılı Yerel Seçimleri sonrası Belediye Meclis üyesi seçilmem ile çalışmalarım devam etti.

2016 Yılında 1 Kadın Hareketi adındaki derneğimizi kurduk. Kadın istihdamı için çalıştık ve bu çalışmalarımıza halen devam etmekteyiz.

Dünya'nın yarı nüfusu kadın ve diğer yarısını da kadınlarımız yetiştiriyor. Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de bu, aynen bu şekilde.

O halde, takdir edersiniz ki birçok eser kadınlarımız sayesinde gerçekleşmiştir. Kadınlarımız ne kadar sosyal ve aktif hayatın içerisinde olur ise dünyamız ve ülkemiz de, kadar mutlu huzurlu ve barışla dolu olacaktır.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkını 1934 yılında vermiş olsa da, günümüzde kadınlarımız sadece seçme hakkını kullanmaya nerede ise mecbur bırakılmışlardır.

Bizim yol önderimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesidir, Bursa Nutkudur. Yolumuz; çağdaş Cumhuriyet yoludur Bu yolu yürürken her görüşe, yanımız da olana da, karşımız da olana da saygılıyız ve biz bu yoldan asla dönmeyeceğiz.

Haklı davamız da bu bir duruş meselesidir. Çok kısa bir zaman sonunda projelerimizi de sizlerle paylaşmak için bir araya gelmek isteriz. Ancak yürüdüğümüz yola örnek olması amacı ile bir tanesini sizlerle paylaşmak İsterim.

Buradan bu davaya sahip çıkan D.S.P Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal'a, siz değerli basın mensuplar günlerde emeği olan tüm siyasi büyüklerime ve aileme çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.