Burdurlular Derneği Yılbaşı Huzurevi Ziyareti

Asayiş 03.01.2019 - 20:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1711+ kez okundu.
 

Burdurlular Derneği Yılbaşı Huzurevi Ziyareti

Antalya Burdurlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri yılın son gününde Halil Akyüz Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini çiçek ve yeni yıl hediyeleri sunan Burudurlular Derneği yöneticileri yaşlılarla yakından ilgilendi ve dertlerini dinlediler. Başkan Önder Kurnaz ziyaret hakkında şunları söyledi. Antalya Burdurlular Derneği olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek için 2018 yılının son günü Huzurevi ziyareti gerçekleştirdik. Yaşlılarımızın yeni yıllarını kutlalayarak yeni yıl hediyelerimizi takdim ettik. Ziyaretimiz dolayısıyla Huzurevi sakinlarimiz çok memnun oldu. Onları yalnız olmadıklarını hirdik. Burdurlular Derneği olarak buna benzer ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.

Antalya Burdurlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri yılın son gününde Halil Akyüz Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini çiçek ve yeni yıl hediyeleri sunan Burudurlular Derneği yöneticileri yaşlılarla yakından ilgilendi ve dertlerini dinlediler.

Başkan Önder Kurnaz ziyaret hakkında şunları söyledi. Antalya Burdurlular Derneği olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek için 2018 yılının son günü Huzurevi ziyareti gerçekleştirdik. Yaşlılarımızın yeni yıllarını kutlalayarak yeni yıl hediyelerimizi takdim ettik. Ziyaretimiz dolayısıyla Huzurevi sakinlarimiz çok memnun oldu. Onları yalnız olmadıklarını hirdik. Burdurlular Derneği olarak buna benzer ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.