Dinç Sizin İçin Adayım

Gündem 24.01.2019 - 20:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1876+ kez okundu.
 

Dinç Sizin İçin Adayım

Kepez Belediye Başkan adayı Dinç, Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Üyelerin sorularına yanıt veren Dinç, “Benim belediyeden bir beklentim yok. Ben Kepezliler için elimi taşın altına koydum. Size güzel bir Kepez sunmak için adayım” dedi   Kepez’e aday gösterildikten sonra çalışmalarına hızla başlayan CHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, dün Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimini ziyaret etti. CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Kalan Karakuş,  ilçe yönetimi, meclis üyeleri ile birlikte derneği ziyarette bulunan Başkan adayı Dinç, dernek üyelerinin sorularına cevap verdi. Birçok üye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile iletişime geçemediğini ve Kepez Belediyesi’nin de Muratpaşa Belediyesi gibi olmasını istediklerini belirtti. Bunun üzerine Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, “Kepez çok büyük bir ilçe. Ben size şimdi kapıları kaldıracağım, istediğiniz zaman beni görebilirsiniz dersem yalan olur. Eğer siyaset yapsam bunları söyleyebilirdim. Ancak bunu söylemem yanlış olur. O gün programımım çok yoğun olur. Bir saat sonra dönerim sana. Ama bu bir ayı bulmaz. İşim bittikten sonra size hemen döneceğimin garantisini verebilirim. Benim belediyeden bir beklentim yok. Ben sizler için elimi taşın altına koydum. Size güzel bir Kepez sunmak için adayım” diye konuştu. “KEPEZ’İ ALACAĞIZ” Başkan adayı Dinç’ten sonra konuşan Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Şerafettin Coşkun, “Biz CHP’li belediyelere istediğimiz gibi gidip başkanlarla görüşebiliyoruz. Ancak Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ulaşamıyoruz. Biz Kepez’i sizinle Muratpaşa Belediyesi gibi ulaşılabilir olmasını istiyoruz. Biz inanıyoruz ki sizinle birlikte Kepez’i alacağız. Hepimiz bu durumdan muzdaripiz. Bu durumu değiştirmek için bu seçimi almamız gerek. Hepimiz birlik olacağız. Kepez küçük Türkiye. Başkanımızı destekleyip, bu seçimi almak istiyoruz. Biz Kepez’i kazanacağız. Halk kazanacak” ifadelerine yer verdi.  

Kepez Belediye Başkan adayı Dinç, Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Üyelerin sorularına yanıt veren Dinç, “Benim belediyeden bir beklentim yok. Ben Kepezliler için elimi taşın altına koydum. Size güzel bir Kepez sunmak için adayım” dedi  

Kepez’e aday gösterildikten sonra çalışmalarına hızla başlayan CHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, dün Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetimini ziyaret etti. CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Kalan Karakuş,  ilçe yönetimi, meclis üyeleri ile birlikte derneği ziyarette bulunan Başkan adayı Dinç, dernek üyelerinin sorularına cevap verdi. Birçok üye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile iletişime geçemediğini ve Kepez Belediyesi’nin de Muratpaşa Belediyesi gibi olmasını istediklerini belirtti. Bunun üzerine Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, “Kepez çok büyük bir ilçe. Ben size şimdi kapıları kaldıracağım, istediğiniz zaman beni görebilirsiniz dersem yalan olur. Eğer siyaset yapsam bunları söyleyebilirdim. Ancak bunu söylemem yanlış olur. O gün programımım çok yoğun olur. Bir saat sonra dönerim sana. Ama bu bir ayı bulmaz. İşim bittikten sonra size hemen döneceğimin garantisini verebilirim. Benim belediyeden bir beklentim yok. Ben sizler için elimi taşın altına koydum. Size güzel bir Kepez sunmak için adayım” diye konuştu.

“KEPEZ’İ ALACAĞIZ”

Başkan adayı Dinç’ten sonra konuşan Antalya Tahtacıları Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Şerafettin Coşkun, “Biz CHP’li belediyelere istediğimiz gibi gidip başkanlarla görüşebiliyoruz. Ancak Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ulaşamıyoruz. Biz Kepez’i sizinle Muratpaşa Belediyesi gibi ulaşılabilir olmasını istiyoruz. Biz inanıyoruz ki sizinle birlikte Kepez’i alacağız. Hepimiz bu durumdan muzdaripiz. Bu durumu değiştirmek için bu seçimi almamız gerek. Hepimiz birlik olacağız. Kepez küçük Türkiye. Başkanımızı destekleyip, bu seçimi almak istiyoruz. Biz Kepez’i kazanacağız. Halk kazanacak” ifadelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.