Dülgeroğlu’ndan Sahil İşletmecilerine Ziyaret

Politika 18.02.2019 - 21:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2122+ kez okundu.
 

Dülgeroğlu’ndan Sahil İşletmecilerine Ziyaret

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, sahilde bulunan işletme sahipleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Dülgeroğlu, “Sahilde bulunan işletmeleri daha modern hale getirerek, sahilimizi daha yaşabilir bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Gökbük, Koruca ve Sahilkent Mahalleleri’nde taziye ve mevlüt yemeklerine katıldı. Öğle saatlerinde ise, sahilde bulunan işletme sahipleriyle bir araya geldi. Burada sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Nail Dülgeroğlu, Finike’de turizmi geliştirmek, ilçeye daha fazla turistin gelmesi adına projelerinin olduğunu ifade etti. Dülgeroğlu, “İlçemizin sanayi ve tarımda gelişmesinin yanında turizmini de geliştirmek adına birçok vizyon projemiz var. Bunlardan bir tanesi ise sahilde bulunan işletmeleri daha modern hale getirerek, sahilimizi daha yaşabilir bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz. İlçemize ne kadar turist girdisi olursa kalkınamaız daha fazla olacaktır. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Hep beraber ele ele vererek projelerimizin gerçekleşmesini sağlayacağız” dedi. Cumhur İttifakı Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, günün son programında ise, akşam saatlerinde Sahilkent Mahallesi’nde Hasan Özdemir’in evine misafir oldu. Sıcak ve güleryüzle karşılanan Dülgeroğlu, seçimi kazanması halinde Finike için yapacağı vizyon projelerini anlattı. Dülgeroğlu, yaklaşık 2 saat, Özdemir ailesinin misafiri oldu.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dülgeroğlu, sahilde bulunan işletme sahipleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Dülgeroğlu, “Sahilde bulunan işletmeleri daha modern hale getirerek, sahilimizi daha yaşabilir bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Dülgeroğlu, sabah saatlerinde Gökbük, Koruca ve Sahilkent Mahalleleri’nde taziye ve mevlüt yemeklerine katıldı. Öğle saatlerinde ise, sahilde bulunan işletme sahipleriyle bir araya geldi. Burada sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Nail Dülgeroğlu, Finike’de turizmi geliştirmek, ilçeye daha fazla turistin gelmesi adına projelerinin olduğunu ifade etti. Dülgeroğlu, “İlçemizin sanayi ve tarımda gelişmesinin yanında turizmini de geliştirmek adına birçok vizyon projemiz var. Bunlardan bir tanesi ise sahilde bulunan işletmeleri daha modern hale getirerek, sahilimizi daha yaşabilir bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz. İlçemize ne kadar turist girdisi olursa kalkınamaız daha fazla olacaktır. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Hep beraber ele ele vererek projelerimizin gerçekleşmesini sağlayacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, günün son programında ise, akşam saatlerinde Sahilkent Mahallesi’nde Hasan Özdemir’in evine misafir oldu. Sıcak ve güleryüzle karşılanan Dülgeroğlu, seçimi kazanması halinde Finike için yapacağı vizyon projelerini anlattı. Dülgeroğlu, yaklaşık 2 saat, Özdemir ailesinin misafiri oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.