Gazipaşalı Toprağın Sultanlarını İl Müdürlüğümüzde Ağırladık

Asayiş 22.01.2019 - 21:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2915+ kez okundu.
 

Gazipaşalı Toprağın Sultanlarını İl Müdürlüğümüzde Ağırladık

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu “Toprağın Sultanları” projesi kapsamında Gazipaşalı Kadın Çiftçilerimiz teknik ve kültürel ziyaret kapsamında üzere Antalya’da.
Ev işleri, eş ve annelik görevleri ile birlikte büyük bir özveri ile tarımsal üretimin her aşamasında aktif rol alan kadınların bir süreliğine bulunduğu ortamdan uzaklaşarak yaptıkları ziyaretin ilk durağı Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz oldu. Gazipaşalı Kadın Üreticiler böyle bir projenin uygulanmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Toprağın Sultanları Tarımsal Üretimde yaşadıkları sorunları İl Müdür Yardımcısı  Asım Karabulut’a iletti.  Üreticilere ellerinden gelen desteği vereceğini ifade eden Karabulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Üreticilere Gazipaşa Tarım İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik ile teknik personel de eşlik etti. Kadın üreticiler Antalya’nın yerli tohum üretim yeri Yüksel Tohumu ziyaret ederek tohumun ıslah aşamalarını yerinde gördüler. Daha sonra EXPO 2016’yı da ziyaret ederek alanda keyifli dakikalar geçirdiler.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu “Toprağın Sultanları” projesi kapsamında Gazipaşalı Kadın Çiftçilerimiz teknik ve kültürel ziyaret kapsamında üzere Antalya’da.

Ev işleri, eş ve annelik görevleri ile birlikte büyük bir özveri ile tarımsal üretimin her aşamasında aktif rol alan kadınların bir süreliğine bulunduğu ortamdan uzaklaşarak yaptıkları ziyaretin ilk durağı Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz oldu. Gazipaşalı Kadın Üreticiler böyle bir projenin uygulanmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Toprağın Sultanları Tarımsal Üretimde yaşadıkları sorunları İl Müdür Yardımcısı  Asım Karabulut’a iletti. 

Üreticilere ellerinden gelen desteği vereceğini ifade eden Karabulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Üreticilere Gazipaşa Tarım İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik ile teknik personel de eşlik etti.

Kadın üreticiler Antalya’nın yerli tohum üretim yeri Yüksel Tohumu ziyaret ederek tohumun ıslah aşamalarını yerinde gördüler.

Daha sonra EXPO 2016’yı da ziyaret ederek alanda keyifli dakikalar geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.