Geyikçi Hizmetlerimizden Tüm Finike Faydalanacak

Politika 21.03.2019 - 19:19, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1669+ kez okundu.
 

Geyikçi Hizmetlerimizden Tüm Finike Faydalanacak

Millet İtifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve meclis üyeleri Saklısu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Çok sayıda mahallelinin katıldığı toplantıda Geyikçi,vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını anlattı.
Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı noktalarda devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Saklısu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluştu. Coşkulu bir karşılamayala başlayan tolantıda Geyikçi'nin konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. Konuşmasında mahallenin sorunlarını bildiğini söyleyen Geyikçi, "Sorunlarını biliyoruz ve bu doğrultuda Saklısu Mahallesi için projelerimizi geliştiriyoruz. Yol sorununuzu, mezarık sorununuzu hepsini halledeceğiz. Sizlerde hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanacaksınız"dedi. LİMYRA HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK Saklısu Mahallesi'nin Finike'nin tarihi açısından çok değerli bir yere sahip olduğunu söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, " Finike'nin tarihi burada sizin mahallenizde yatmakta. Fakat bu zamana kadar yöneticiler burayı turizme açamamış ve değerlendirememiş. Bizler burası için çok fazla planlarımız. İzinlerimizi alıp Limyra antik tiyatrosunda 1-10 Nisan arasında bir festival düzenlemek istiyoruz. Bu tarihler arasında portakal çiçeğinin kokusunun yayıldığı tarih. İnsanlar hem bu kokuyu yerinde alacaklar hemde burada tarihi dokuya zarar vermeyecek tarzda müziklerle keyifli zamanlar geçirecekler. Ayrıca burada çıkan tarihi eserleri Finike merkezde meydan düzenlememizden sonra bir açık hava müzesinde sergileyeceğiz. Gelen turistlere bu eserleri göstereceğiz ve daha sonra buraya yönlendireceğiz" diye sözlerine devam etti. KADINLARIMIZ KAZANACAK Her toplantıda kadınların ev ekonomilerine katkıda bulunacakları projesini anlatan Mustafa Geyikçi, "Kadınlarımız artık ev ekonomilerine, evden çıkmadan katkı sağlayabilecekler. Evde yaptıkları el işleri, turunç reçelleri, bergamut reçelleri, incir reçelleri ve bunlara benzer şeyleri bizler kadınlarımızdan alacağız ve internet üzerinden tüm dünyaya sunacağız. Bunuda Finike markası adı altında yapacağız ve tüm Finike kaznacak" diyerek sözlerini tamamladı.
Millet İtifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ve meclis üyeleri Saklısu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Çok sayıda mahallelinin katıldığı toplantıda Geyikçi,vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını anlattı.

Mahalle ve ev toplantılarına her gün farklı noktalarda devam eden Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Saklısu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla buluştu. Coşkulu bir karşılamayala başlayan tolantıda Geyikçi'nin konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. Konuşmasında mahallenin sorunlarını bildiğini söyleyen Geyikçi, "Sorunlarını biliyoruz ve bu doğrultuda Saklısu Mahallesi için projelerimizi geliştiriyoruz. Yol sorununuzu, mezarık sorununuzu hepsini halledeceğiz. Sizlerde hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanacaksınız"dedi.

LİMYRA HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Saklısu Mahallesi'nin Finike'nin tarihi açısından çok değerli bir yere sahip olduğunu söyleyen Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, " Finike'nin tarihi burada sizin mahallenizde yatmakta. Fakat bu zamana kadar yöneticiler burayı turizme açamamış ve değerlendirememiş. Bizler burası için çok fazla planlarımız. İzinlerimizi alıp Limyra antik tiyatrosunda 1-10 Nisan arasında bir festival düzenlemek istiyoruz. Bu tarihler arasında portakal çiçeğinin kokusunun yayıldığı tarih. İnsanlar hem bu kokuyu yerinde alacaklar hemde burada tarihi dokuya zarar vermeyecek tarzda müziklerle keyifli zamanlar geçirecekler. Ayrıca burada çıkan tarihi eserleri Finike merkezde meydan düzenlememizden sonra bir açık hava müzesinde sergileyeceğiz. Gelen turistlere bu eserleri göstereceğiz ve daha sonra buraya yönlendireceğiz" diye sözlerine devam etti.

KADINLARIMIZ KAZANACAK

Her toplantıda kadınların ev ekonomilerine katkıda bulunacakları projesini anlatan Mustafa Geyikçi, "Kadınlarımız artık ev ekonomilerine, evden çıkmadan katkı sağlayabilecekler. Evde yaptıkları el işleri, turunç reçelleri, bergamut reçelleri, incir reçelleri ve bunlara benzer şeyleri bizler kadınlarımızdan alacağız ve internet üzerinden tüm dünyaya sunacağız. Bunuda Finike markası adı altında yapacağız ve tüm Finike kaznacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.