Huzurlu Ve Bereketli Bir Yıl Olması Dileğiyle

Politika 01.01.2019 - 15:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1957+ kez okundu.
 

Huzurlu Ve Bereketli Bir Yıl Olması Dileğiyle

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni yıl mesajı yayınladı. Milletvekili Atay Uslu’nun yeni yıl mesajı şu şekilde;
“2018 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Bu aziz millet, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ulaşacaktır. Tarihimiz, bunun güzel örnekleriyle doludur. Sadece ülkemiz değil, tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatacağız, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizi durdurmak, mücadelemizi ve gelişmemizi inkıtaaya uğratmak isteyenlere inat çalışmaya, üretmeye, yatırımlar yapmaya, projeler üretmeye, birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için bir gül gibi toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor,  Gazilerimize Rabbimizden şifalar diliyorum.  2019 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum.”
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yeni yıl mesajı yayınladı. Milletvekili Atay Uslu’nun yeni yıl mesajı şu şekilde;

“2018 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

2019 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Bu aziz millet, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ulaşacaktır.

Tarihimiz, bunun güzel örnekleriyle doludur.
Sadece ülkemiz değil, tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatacağız, hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizi durdurmak, mücadelemizi ve gelişmemizi inkıtaaya uğratmak isteyenlere inat çalışmaya, üretmeye, yatırımlar yapmaya, projeler üretmeye, birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.
Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için bir gül gibi toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor,  Gazilerimize Rabbimizden şifalar diliyorum.  2019 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.