İbradıya Kadın Eli Değecek

Politika 25.03.2019 - 21:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2074+ kez okundu.
 

İbradıya Kadın Eli Değecek

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.  Menderes Türel'e ve İbradı Başkan Adayı  Hatice Sekmen'e destek için İbradı'daydı. İbradı'da Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hatice Sekmen'in kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. İBRADI'YA SEVDALI YÖRÜK KIZI HATİCE SEKMEN MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte vatandaşlara seslenen Milletvekili Atay Uslu; "Cumhur İttifakı Adayımız Hatice Sekmen hanfendi. İbradı'ya Kadın eli değecek. Hatice Kardeşimiz bir anne, bir yörük kızı, fedakar bir Anadolu kadını. Kadın varsa zerafet, düzen, intizam, nezaket vardır.  Hatice Sekmen ile Kadın eli değen İbradı çok daha güzel olacak. Başkanımızın projeleri, hedefleri var. İbradı Doğal Yaşam Vadisi, Kültür Turizmi ile kazanacak. Yayla turizmi için projeler hazır. Düğme Evler gibi kültürel miras korunacak. İnsanı gençleştiren, Altınbeşik Mağarası daha çok tanıtılacak. " İBRADI 5 YIL KAYBETTİ, ŞİMDİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TELAFİ ZAMANI Atay Uslu konuşmasında geçmiş 5 yılın İbradı için bir kayıp olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:  "İbradı üzülmesin. Geçen 5 yılın kaybını Gönül Belediyeciliği ile telafi ederiz. Çalışkan, Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini bilen bir Adayımız var.  Hatice Sekmen 24 saat çalışıyor, kapı kapı projelerini anlatıyor. Seçtiğinizde de 24 saat 365 gün hizmetinizde olacak. Çünkü kendisi İbradı'yı çok seviyor, hizmet etmeyi çok seviyor, aşk ile çalışıyor, asla yorulmuyor. Biz de her zaman yanında olacağız. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy, Ak Parti Milletvekilleri İbradımız ve Adayımız Hatice Hanımın yanındayız. Menderes Türel Başkanımız İbradı'ya çok güzel hizmetler yaptı. Şimdi desteklerinizle hızına hız katacak, Yeni projelerle Antalyamıza, İbradımıza hizmetleri devam ettirecek. İbradı için Hatice Sekmen, Antalya için Menderes Türel." DEMİRKAPI TÜNELİ İBRADI'YA KAZANDIRACAK Milletvekili Atay Uslu ve Başkan Adayı Sekmen yapımı devam eden Demirkapı Tünellerini incelediler, yolun tamamlanmasıyla Antalya-Konya-Ankara arasının yakınlaşacağını ve en çok İbradı'nın bu yoldan faydalanacağını ifade ettiler.  Ardından Heyet adım adım tüm mahalleleri Ormana, Başlar, Üzümdere, Ürünlü'yü gezerek hem vatandaşı dinlediler hem de projelerini, hedeflerini ve Cumhur İttifakını anlattılar.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.  Menderes Türel'e ve İbradı Başkan Adayı  Hatice Sekmen'e destek için İbradı'daydı. İbradı'da Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hatice Sekmen'in kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İBRADI'YA SEVDALI YÖRÜK KIZI HATİCE SEKMEN

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte vatandaşlara seslenen Milletvekili Atay Uslu; "Cumhur İttifakı Adayımız Hatice Sekmen hanfendi. İbradı'ya Kadın eli değecek. Hatice Kardeşimiz bir anne, bir yörük kızı, fedakar bir Anadolu kadını. Kadın varsa zerafet, düzen, intizam, nezaket vardır.  Hatice Sekmen ile Kadın eli değen İbradı çok daha güzel olacak. Başkanımızın projeleri, hedefleri var. İbradı Doğal Yaşam Vadisi, Kültür Turizmi ile kazanacak. Yayla turizmi için projeler hazır. Düğme Evler gibi kültürel miras korunacak. İnsanı gençleştiren, Altınbeşik Mağarası daha çok tanıtılacak. "

İBRADI 5 YIL KAYBETTİ, ŞİMDİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TELAFİ ZAMANI

Atay Uslu konuşmasında geçmiş 5 yılın İbradı için bir kayıp olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: 
"İbradı üzülmesin. Geçen 5 yılın kaybını Gönül Belediyeciliği ile telafi ederiz. Çalışkan, Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini bilen bir Adayımız var.  Hatice Sekmen 24 saat çalışıyor, kapı kapı projelerini anlatıyor. Seçtiğinizde de 24 saat 365 gün hizmetinizde olacak. Çünkü kendisi İbradı'yı çok seviyor, hizmet etmeyi çok seviyor, aşk ile çalışıyor, asla yorulmuyor. Biz de her zaman yanında olacağız. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy, Ak Parti Milletvekilleri İbradımız ve Adayımız Hatice Hanımın yanındayız. Menderes Türel Başkanımız İbradı'ya çok güzel hizmetler yaptı. Şimdi desteklerinizle hızına hız katacak, Yeni projelerle Antalyamıza, İbradımıza hizmetleri devam ettirecek. İbradı için Hatice Sekmen, Antalya için Menderes Türel."

DEMİRKAPI TÜNELİ İBRADI'YA KAZANDIRACAK
Milletvekili Atay Uslu ve Başkan Adayı Sekmen yapımı devam eden Demirkapı Tünellerini incelediler, yolun tamamlanmasıyla Antalya-Konya-Ankara arasının yakınlaşacağını ve en çok İbradı'nın bu yoldan faydalanacağını ifade ettiler.  Ardından Heyet adım adım tüm mahalleleri Ormana, Başlar, Üzümdere, Ürünlü'yü gezerek hem vatandaşı dinlediler hem de projelerini, hedeflerini ve Cumhur İttifakını anlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.