İyi Parti Kumluca’ya Akın Etti

Politika 01.01.2019 - 15:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2192+ kez okundu.
 

İyi Parti Kumluca’ya Akın Etti

Kumluca’da düzenlenen 13. Geleneksel Deve güreşlerinde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İlçe Başkanları güreş alanına girişlerinde davul zurnayla karşılandılar.
Kumluca Devecileri Koruma ve Yaşatma Derneği ile Kumluca Belediyesi’nin düzenlediği13.ncü Geleneksel deve güreşlerine, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Bilge Özdemir, İYİ Parti Kumluca, Elmalı, Demre, Finike, Kemer, Döşemealtı, Aksu, Kepez, Korkuteli, Kaş, Muratpaşa İlçe Başkanlarının yanı sıra  Konyaaltı Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, CHP İlçe Başkanları katıldılar. Aydın’dan Esnaf ziyareti. Kumluca’da düzenlenen Deve Güreşlerine katılan daha sonra beraberindeki İlçe Başkanları ve partililerle Kumluca’da esnaf ziyaretinde bulunarak esnafın ve üreticilerin sorunlarını dinledi.
Kumluca’da düzenlenen 13. Geleneksel Deve güreşlerinde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İlçe Başkanları güreş alanına girişlerinde davul zurnayla karşılandılar.

Kumluca Devecileri Koruma ve Yaşatma Derneği ile Kumluca Belediyesi’nin düzenlediği13.ncü Geleneksel deve güreşlerine, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Bilge Özdemir, İYİ Parti Kumluca, Elmalı, Demre, Finike, Kemer, Döşemealtı, Aksu, Kepez, Korkuteli, Kaş, Muratpaşa İlçe Başkanlarının yanı sıra  Konyaaltı Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, CHP İlçe Başkanları katıldılar.

Aydın’dan Esnaf ziyareti.

Kumluca’da düzenlenen Deve Güreşlerine katılan daha sonra beraberindeki İlçe Başkanları ve partililerle Kumluca’da esnaf ziyaretinde bulunarak esnafın ve üreticilerin sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.