Kepez’de Duymayan Kalmayacak

Gündem 07.01.2019 - 23:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1740+ kez okundu.
 

Kepez’de Duymayan Kalmayacak

Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 19 kişiye işitme cihazı hediye edildi.
Kepez Belediyesi sosyal bir projeye daha imza attı. Belediyenin Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle artık Kepez’de duymayan kalmayacak. Duyma engelli 17’si öğrenci 19 kişiye işitme cihazı hediye edildi. Belediye Meclis Salonu’ndaki bu güzel ana Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy, Beyazay Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Güliz Yılman, Kulak İşitme Cihaz Uygulama Merkezi sahibi İlkay Turhan ortak oldu. Başkan Tütüncü, önümüzdeki günlerde ihtiyacı olan herkese işitme cihazı tedarik edebilecekleri yeni bir döneme girdiklerini söyledi. İşbirliği yaptıkları firma ve sponsorlara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Geçen yıl açılışını yaptığımız Engelli Koordinasyon Merkezi, 2018 yılının en iyi adımlarından biri oldu. Bir çok sosyal projeyi tek çatı altında koordine edebilme imkanı sağlayan merkez, gün geçtikçe güçlenerek daha fazla insana fayda sağlıyor” dedi. Onlar gönülleriyle duyuyor Kepez Belediyesi’nin özel bireylerin hayata tutunabilmeleri için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade eden Tütüncü, “Hemşerilerimin her türlü ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu bizim yasal sorumluluğumuzdur. Ya da değildir, gibi ayrımın ötesinde, hemşerilerimizin her şekilde mutluluğunu temin etmeye çalışıyoruz. Sınırsız bir sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaya çok büyük önem verdik.”diye konuştu. İşitme engellilerin gönülleriyle, hisleriyle duyduğunu belirten Tütüncü, “Esas engel her zaman kalplerdedir. Nice kulağı açık olanlar var ki, onlar duymazlar. Ama benim kardeşlerim gönülleriyle, hissiyatlarıyla duyuyorlar” dedi. Başkan Tütüncü, törene katılanların işitme cihazlarını Beyazay Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Güliz Yılman ve Kulak İşitme Cihaz Uygulama Merkezi sahibi İlkay Turhan ile birlikte taktı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra da sosyal medya hesaplarından ‘Kepezde duymayan kalmayacak.” diyerek duyma engelli vatandaşlara işitme cihazı hediye edeceklerini duyurdu.
Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 19 kişiye işitme cihazı hediye edildi.

Kepez Belediyesi sosyal bir projeye daha imza attı. Belediyenin Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle artık Kepez’de duymayan kalmayacak. Duyma engelli 17’si öğrenci 19 kişiye işitme cihazı hediye edildi. Belediye Meclis Salonu’ndaki bu güzel ana Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy, Beyazay Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Güliz Yılman, Kulak İşitme Cihaz Uygulama Merkezi sahibi İlkay Turhan ortak oldu. Başkan Tütüncü, önümüzdeki günlerde ihtiyacı olan herkese işitme cihazı tedarik edebilecekleri yeni bir döneme girdiklerini söyledi. İşbirliği yaptıkları firma ve sponsorlara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Geçen yıl açılışını yaptığımız Engelli Koordinasyon Merkezi, 2018 yılının en iyi adımlarından biri oldu. Bir çok sosyal projeyi tek çatı altında koordine edebilme imkanı sağlayan merkez, gün geçtikçe güçlenerek daha fazla insana fayda sağlıyor” dedi.

Onlar gönülleriyle duyuyor

Kepez Belediyesi’nin özel bireylerin hayata tutunabilmeleri için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade eden Tütüncü, “Hemşerilerimin her türlü ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu bizim yasal sorumluluğumuzdur. Ya da değildir, gibi ayrımın ötesinde, hemşerilerimizin her şekilde mutluluğunu temin etmeye çalışıyoruz. Sınırsız bir sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaya çok büyük önem verdik.”diye konuştu. İşitme engellilerin gönülleriyle, hisleriyle duyduğunu belirten Tütüncü, “Esas engel her zaman kalplerdedir. Nice kulağı açık olanlar var ki, onlar duymazlar. Ama benim kardeşlerim gönülleriyle, hissiyatlarıyla duyuyorlar” dedi. Başkan Tütüncü, törene katılanların işitme cihazlarını Beyazay Derneği Antalya Şube Başkanı Ayşe Güliz Yılman ve Kulak İşitme Cihaz Uygulama Merkezi sahibi İlkay Turhan ile birlikte taktı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra da sosyal medya hesaplarından ‘Kepezde duymayan kalmayacak.” diyerek duyma engelli vatandaşlara işitme cihazı hediye edeceklerini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.