Kepez İlçesinde Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Denetim Uygulaması Yapıldı

Asayiş 12.03.2019 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1554+ kez okundu.
 

Kepez İlçesinde Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Denetim Uygulaması Yapıldı

Geleceğimizin teminatı olan çocukların daha güvenli bir ortamda eğitim ve öğretim görmelerini, güvenli bir ortamda gelişim sağlamaları, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve tehlikeli maddelerden korumak, okulların çevresinde bulunan yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla; Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ile Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerinden müşterek ekipler oluşturularak, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan okul ve çevreleri ile yakınlarındaki park, bahçe vb. yerlerde başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb. yerlerde,  08 Mart günü 15.00-18.00 saatleri arasında denetim uygulaması gerçekleştirilmiştir. Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Yapılan Denetim Uygulamasında; (7) Okul çevresinde faaliyet gösteren (1) İnternet Salonu, (2) Kafe/Kahvehane, (8) Park/Bahçe denetlenmiştir. Okul çevresinde park, bahçe vb. yerlerde (73) şahıs incelenmiş, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır. Ayrıca trafik yönünden (9) adet araç incelenmiş eksik ve kusuru bulunan (2) araç sürücüsüne "Trafik Kurallarına Uymamak" konusunda toplam (451.00) TL idari para cezası işlemi yapılmış, (1) şahsın sürücü belgesi daimi olarak iptal edilmiştir. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak tüm okullarımız çevresinde uygulamalarımız periyodik aralıklarla devam edecektir.

Geleceğimizin teminatı olan çocukların daha güvenli bir ortamda eğitim ve öğretim görmelerini, güvenli bir ortamda gelişim sağlamaları, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve tehlikeli maddelerden korumak, okulların çevresinde bulunan yerlerin daha huzurlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla;

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ile Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerinden müşterek ekipler oluşturularak, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan okul ve çevreleri ile yakınlarındaki park, bahçe vb. yerlerde başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb. yerlerde,  08 Mart günü 15.00-18.00 saatleri arasında denetim uygulaması gerçekleştirilmiştir.

Çocukların Korunmasına Yönelik Okullar Çevresinde Yapılan Denetim Uygulamasında; (7) Okul çevresinde faaliyet gösteren (1) İnternet Salonu, (2) Kafe/Kahvehane, (8) Park/Bahçe denetlenmiştir. Okul çevresinde park, bahçe vb. yerlerde (73) şahıs incelenmiş, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır.

Ayrıca trafik yönünden (9) adet araç incelenmiş eksik ve kusuru bulunan (2) araç sürücüsüne "Trafik Kurallarına Uymamak" konusunda toplam (451.00) TL idari para cezası işlemi yapılmış, (1) şahsın sürücü belgesi daimi olarak iptal edilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak tüm okullarımız çevresinde uygulamalarımız periyodik aralıklarla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.