Konyaaltı Benzin Cafe Semih Esen’i STK’larla Buluşturdu

Magazin 14.03.2019 - 21:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2852+ kez okundu.
 

Konyaaltı Benzin Cafe Semih Esen’i STK’larla Buluşturdu

Konyaaltı Benzin Cafe yetkilileri ve Ercişliler Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programının onur konuğu CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Av Semih Esen oldu.
Esen’in ziyaretine STK Üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Programda açılış konuşması yapan Benzin Cafe Sahiplerinden, “Rahmi Karaslan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’e öncelikle kahvaltı programına katılmasından dolayı teşekkür ederiz. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar dileriz” dedi. Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen “Hepimiz kardeşiz Konyaaltı’na hizmet için bu yola çıktık ve bu kahvaltıyı organize eden Benzin Cafe sahiplerine ve Ercişliler Derneğine teşekkür ederim” dedi. Programa CHP Antalya Milletvekili Osman Çetin Budak, CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, STK Başkanları ve birçok misafir katıldı.
Konyaaltı Benzin Cafe yetkilileri ve Ercişliler Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programının onur konuğu CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Av Semih Esen oldu.

Esen’in ziyaretine STK Üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Programda açılış konuşması yapan Benzin Cafe Sahiplerinden, “Rahmi Karaslan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’e öncelikle kahvaltı programına katılmasından dolayı teşekkür ederiz. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar dileriz” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen “Hepimiz kardeşiz Konyaaltı’na hizmet için bu yola çıktık ve bu kahvaltıyı organize eden Benzin Cafe sahiplerine ve Ercişliler Derneğine teşekkür ederim” dedi. Programa CHP Antalya Milletvekili Osman Çetin Budak, CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, STK Başkanları ve birçok misafir katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.