Muratpaşa Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Hasan Kahraman

Politika 11.02.2019 - 10:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 4105+ kez okundu.
 

Muratpaşa Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Hasan Kahraman

Hasan Kahraman Kimdir? Antalya Manavgat Beşkonaklı 15.Mart 1978 yılında Beşkonak Gaziler köyünde Dünyaya geldi Uzun yıllar Turizmin çeşitli kademelerinde Çalıştı Bir çok ülkede bulundu ve çeşitli ülkelerde ticaret yaptı. 2002 yılında kendi Şirketini Kurdu Ukrayna’da Rusya’da Fransa’da Almanya’da İngiltere’de Şirketinin temsilciliklerini açtı. 2012 yılında Gayrimenkul sektöründe Yön veren bir şirket haline gelerek çeşitli ülkelerden Antalya’mıza turistlerin gelip gayrimenkul Almalarını sağlayarak ülke gelirinede katkı sağladı... 2018 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin Konyaaltı yabancılardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığını üstlendi İyi derecede Rusça İngilizce ve Almanca bilen Hasan Kahraman Ukrayna’dan Evli 2 çocuk babasıdır Yurtdışında Bulunduğu yıllarda Ukrayna’da İnşaat mühendisliği okuyan Hasan kahraman illede Vatan diyerek bundan sonraki yaşamında O çok sevdiği Doğduğu şehir Olan Antalya iline Hizmet etmek Halkına Yararlı olabilmek için Muratpaşa ilçesinden Bağımsız Meclis üyesi Adayı olmuştur.

Hasan Kahraman Kimdir?

Antalya Manavgat Beşkonaklı 15.Mart 1978 yılında Beşkonak Gaziler köyünde Dünyaya geldi Uzun yıllar Turizmin çeşitli kademelerinde Çalıştı Bir çok ülkede bulundu ve çeşitli ülkelerde ticaret yaptı. 2002 yılında kendi Şirketini Kurdu Ukrayna’da Rusya’da Fransa’da Almanya’da İngiltere’de Şirketinin temsilciliklerini açtı. 2012 yılında Gayrimenkul sektöründe Yön veren bir şirket haline gelerek çeşitli ülkelerden Antalya’mıza turistlerin gelip gayrimenkul Almalarını sağlayarak ülke gelirinede katkı sağladı...

2018 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin Konyaaltı yabancılardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığını üstlendi İyi derecede Rusça İngilizce ve Almanca bilen Hasan Kahraman Ukrayna’dan Evli 2 çocuk babasıdır

Yurtdışında Bulunduğu yıllarda Ukrayna’da İnşaat mühendisliği okuyan Hasan kahraman illede Vatan diyerek bundan sonraki yaşamında O çok sevdiği Doğduğu şehir Olan Antalya iline Hizmet etmek Halkına Yararlı olabilmek için Muratpaşa ilçesinden Bağımsız Meclis üyesi Adayı olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.