Necati Topaloğlu’ndan Ak Partiye Skandal Söz

Politika 13.01.2019 - 23:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3068+ kez okundu.
 

Necati Topaloğlu’ndan Ak Partiye Skandal Söz

Ak Partili Necati Topaloğlu’ndan skandal söz “Ak Parti’ye Oy vermeyin”
Kemer’de CHP Mustafa Gül ile devam etmeye karat verince hiç vakit kaybetmeyen Necati Topaloğlu Kemer’de Ak Partiye geçti.   Necati Topaloğlu’nun Ak Partiden Aday olarak lanse edilmesi Kemerde büyük krize neden oldu.   Ak Parti için sabrettiği “KARDEŞİM BENİM HEDEFİM AK PARTİYE OY VERMEYİN KİME VERİRSENİZ VERİN” skandal sözlerle yeniden gündeme gelen Necati Topaloğlu’na Kemer’den büyük tepkiler gelmeye başladı.   Yaptığı basın açıklamasında Necati Topaloğlu,, "Bundan sonra siyasi hayatıma Ak Parti saflarında Kemer'e hizmet ederek devam etmek istiyorum" demişti.   Şimdi Necati Topaloğlu’na soruyoruz?   Düne Kadar Ak Partiye Oy vermeyin sözlerine şimdi Ak Parti’li seçmenlerden nasıl destek isteyeceksin?
Ak Partili Necati Topaloğlu’ndan skandal söz “Ak Parti’ye Oy vermeyin”

Kemer’de CHP Mustafa Gül ile devam etmeye karat verince hiç vakit kaybetmeyen Necati Topaloğlu Kemer’de Ak Partiye geçti.

 

Necati Topaloğlu’nun Ak Partiden Aday olarak lanse edilmesi Kemerde büyük krize neden oldu.

 

Ak Parti için sabrettiği “KARDEŞİM BENİM HEDEFİM AK PARTİYE OY VERMEYİN KİME VERİRSENİZ VERİN” skandal sözlerle yeniden gündeme gelen Necati Topaloğlu’na Kemer’den büyük tepkiler gelmeye başladı.

 

Yaptığı basın açıklamasında Necati Topaloğlu,, "Bundan sonra siyasi hayatıma Ak Parti saflarında Kemer'e hizmet ederek devam etmek istiyorum" demişti.

 

Şimdi Necati Topaloğlu’na soruyoruz?

 

Düne Kadar Ak Partiye Oy vermeyin sözlerine şimdi Ak Parti’li seçmenlerden nasıl destek isteyeceksin?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.