Nereden Nereye Adlı Gösteri Konyaaltı’nda

Belediyeler 13.02.2019 - 20:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1632+ kez okundu.
 

Nereden Nereye Adlı Gösteri Konyaaltı’nda

Konyaaltı Belediyesi, Enver Aysever ve Gündoğarken’in “Nereden Nereye” adlı müzikal gösterisini 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ücretsiz olarak izleyiciyle buluşturacak.
Konyaaltı Belediyesi  gazeteci-yazar Enver Aysever ve Göndoğarken’i Antalyalılarla buluşturacak. Enver Aysever ve Gündoğarken, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu’nda gerçekleştirilecek olan müzikal gösteride yakın geçmişimizi şekillendiren olayları şiir, edebiyat, müzik ve görsellerle canlı bir belgesel tadında anlatacak. 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan “Nereden Nereye” adlı etkinlik, Grup Gündoğarken’in akıllara kazınmış şarkılarıyla da eğlenceli bir gösteriye dönüşecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek gösteriye Antalyalıları davet etti. Başkan Adayı Böcek, “Hemşehrilerimizi her fırsatta kültür sanat etkinlikleri ile buluşturuyoruz. Antalya’nın kültür-sanatta yeni buluşma adresi olan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezimiz yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ücretsiz gerçekleşecek “Nereden Nereye” adlı müzikli gösteriye tüm halkımız davetlidir” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, Enver Aysever ve Gündoğarken’in “Nereden Nereye” adlı müzikal gösterisini 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ücretsiz olarak izleyiciyle buluşturacak.

Konyaaltı Belediyesi  gazeteci-yazar Enver Aysever ve Göndoğarken’i Antalyalılarla buluşturacak. Enver Aysever ve Gündoğarken, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu’nda gerçekleştirilecek olan müzikal gösteride yakın geçmişimizi şekillendiren olayları şiir, edebiyat, müzik ve görsellerle canlı bir belgesel tadında anlatacak.

15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan “Nereden Nereye” adlı etkinlik, Grup Gündoğarken’in akıllara kazınmış şarkılarıyla da eğlenceli bir gösteriye dönüşecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek gösteriye Antalyalıları davet etti. Başkan Adayı Böcek, “Hemşehrilerimizi her fırsatta kültür sanat etkinlikleri ile buluşturuyoruz. Antalya’nın kültür-sanatta yeni buluşma adresi olan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezimiz yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ücretsiz gerçekleşecek “Nereden Nereye” adlı müzikli gösteriye tüm halkımız davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.