Ozan'a Gıyabi Cenaze Namazı

Asayiş 16.02.2019 - 21:09, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1908+ kez okundu.
 

Ozan'a Gıyabi Cenaze Namazı

Yıllardır Ülkücülerin favorisi Ozan Arif için, Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Ülkücülerin ve Türk Dünyasının Ozanı Ozan Arif Şirin’in Samsunda kılınan cenaze namazıyla aynı anda Antalya'da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Gençlik yıllarında Alparsan Türkeş'in görevlendirmesiyle Ülkü Ocakları bölge başkanlığı yapan İlhami Okudan'ın sosyal medyadaki çağrısı ile Muratpaşa caminde toplanan yüzlerce Ülkücü ve Ozan Arif sevenleri, gıyabi cenaze namazı kıldı. Ülkücü bayanların da katıldığı gıyabi cenaze namazında, Antalya Türk Ocağı başkan yardımcısı Orhan Tat ve Türk Ocaklılar, Aydınlar Ocağı başkanı Baki Küçük Okudan ve Aydınlar Ocağı mensupları, Horasanlı Erenler derneği başkanı Hüseyin Sertçelik ve üyeleri, geçmiş yıllarda M.H. P de görev yapmış birçok ülkücü ve eski il başkanlarından Ali Adnan Kaya, İyi partililer ve çok sayıda Türk milliyetçisi saf tutanlar arasındaydı. Dualar sonrası hep bir ağızdan helallik verilmesi, cami avlusundakileri ve namaza duranları duygulandırdı.
Yıllardır Ülkücülerin favorisi Ozan Arif için, Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkücülerin ve Türk Dünyasının Ozanı Ozan Arif Şirin’in Samsunda kılınan cenaze namazıyla aynı anda Antalya'da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Gençlik yıllarında Alparsan Türkeş'in görevlendirmesiyle Ülkü Ocakları bölge başkanlığı yapan İlhami Okudan'ın sosyal medyadaki çağrısı ile Muratpaşa caminde toplanan yüzlerce Ülkücü ve Ozan Arif sevenleri, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Ülkücü bayanların da katıldığı gıyabi cenaze namazında, Antalya Türk Ocağı başkan yardımcısı Orhan Tat ve Türk Ocaklılar, Aydınlar Ocağı başkanı Baki Küçük Okudan ve Aydınlar Ocağı mensupları, Horasanlı Erenler derneği başkanı Hüseyin Sertçelik ve üyeleri, geçmiş yıllarda M.H. P de görev yapmış birçok ülkücü ve eski il başkanlarından Ali Adnan Kaya, İyi partililer ve çok sayıda Türk milliyetçisi saf tutanlar arasındaydı.

Dualar sonrası hep bir ağızdan helallik verilmesi, cami avlusundakileri ve namaza duranları duygulandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.