Turan Uygarlığı Teşkilatı Hızla Büyüyor

Asayiş 11.01.2019 - 20:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2247+ kez okundu.
 

Turan Uygarlığı Teşkilatı Hızla Büyüyor

Dünyaya nizam, devletlere adalet, milletlere hürriyet istiklal, ülkümüz kızıl elma TURAN diyen gençler bir arada. Çok yakında genel merkezi otağı Ankara’da olup tüm illerde il otağlarının açılışına geçip, 40 Turan yurdundaki Türk ve akraba toplulukları ile milli kültür milli tarih milli töre milli birlik beraberlik milli kalkınma dayanışma alanlarına Türk dünyasına köprü olmaya çıkacağız. Çalışmalarımız din mezhep siyasi görüş ayrımcılığı yapmadan hızla devam ediyor diyen Derviş Recep VAR, Türk milletini milli birlik beraberliğe davet edip soydaşlarımız ile el ele olmaya davet etti. Turan Uygarlığı Genel Başkanı Derviş Recep Var ve Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığını Ziyaret Etti. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sportif faaliyetlerde birlikte hareket etme kararı alındı. Başkan Dr. Recep Var; Yüce Yaradan’ın izni ile 40 Turan yurdundan sporcu kardeşlerimizi Türkiye’ye getirerek sportif müsabakalarda tüm dünyaya TURAN Uygarlığını ve milli kültürümüzü tanıtacağız dedi. Geskon Ege Bölge Başkanı Sn. Şahin Ekici elimizden gelen ne ise tüm olanaklarımız ile destek olmaya hazırız dedi.

Dünyaya nizam, devletlere adalet, milletlere hürriyet istiklal, ülkümüz kızıl elma TURAN diyen gençler bir arada. Çok yakında genel merkezi otağı Ankara’da olup tüm illerde il otağlarının açılışına geçip, 40 Turan yurdundaki Türk ve akraba toplulukları ile milli kültür milli tarih milli töre milli birlik beraberlik milli kalkınma dayanışma alanlarına Türk dünyasına köprü olmaya çıkacağız. Çalışmalarımız din mezhep siyasi görüş ayrımcılığı yapmadan hızla devam ediyor diyen Derviş Recep VAR, Türk milletini milli birlik beraberliğe davet edip soydaşlarımız ile el ele olmaya davet etti.

Turan Uygarlığı Genel Başkanı Derviş Recep Var ve Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığını Ziyaret Etti.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sportif faaliyetlerde birlikte hareket etme kararı alındı.

Başkan Dr. Recep Var; Yüce Yaradan’ın izni ile 40 Turan yurdundan sporcu kardeşlerimizi Türkiye’ye getirerek sportif müsabakalarda tüm dünyaya TURAN Uygarlığını ve milli kültürümüzü tanıtacağız dedi.

Geskon Ege Bölge Başkanı Sn. Şahin Ekici elimizden gelen ne ise tüm olanaklarımız ile destek olmaya hazırız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.