Tütüncü’den Kayserililere Övgü Dolu Sözler

Kültür-Sanat 01.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1591+ kez okundu.
 

Tütüncü’den Kayserililere Övgü Dolu Sözler

Birçok Türk büyüğünün Kayseri’den çıktığını hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kayserilileri anlatmaya kalemler, sözler, vakitler kifayet etmez.” dedi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kayserililer ve Avşarlar Derneği Kültür Gecesi’ne katıldı. Yeni kurulan derneğin üyelerinin bir araya geldiği gecede Başkan Tütüncü, Kayserililerden övgü dolu sözlerle bahsetti. Dernek yönetiminin yola çıkıp desteklerini talep ettiğinde Kayserililerle beraber olmak, hemşehrilik bağını güçlü kılmak adına her türlü desteği sağlamaya söz verdiğini belirten Tütüncü, “Hepiniz ahbabımızsınız. Fahri bir hemşehriniz olarak yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi. Kepez’e zenginlik katıyorsunuz Kayserililerin Mimar Sinan, Dadaloğlu, Seyrani, Somuncu Baba gibi sanatkar, yiğitlik, ticaret ve girişimcilik önderlerinin torunları olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Kayserilileri anlatmaya kalemler, sözler, vakitler kifayet etmez. Ne mutlu bize ki! Kayserililer yaşadığımız şehre çeşitlilik, renk, zenginlik katan yüce gönüllü insanlar. Gönülleri birleştirmek, insanları bir araya getirmek kolay iş değil. Bu güzel geceyi organize eden gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kayserililer ve Avşarlar Derneği Başkanı Huriye Yılmaz, desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür plaketi takdim etti.
Birçok Türk büyüğünün Kayseri’den çıktığını hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kayserilileri anlatmaya kalemler, sözler, vakitler kifayet etmez.” dedi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kayserililer ve Avşarlar Derneği Kültür Gecesi’ne katıldı. Yeni kurulan derneğin üyelerinin bir araya geldiği gecede Başkan Tütüncü, Kayserililerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Dernek yönetiminin yola çıkıp desteklerini talep ettiğinde Kayserililerle beraber olmak, hemşehrilik bağını güçlü kılmak adına her türlü desteği sağlamaya söz verdiğini belirten Tütüncü, “Hepiniz ahbabımızsınız. Fahri bir hemşehriniz olarak yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

Kepez’e zenginlik katıyorsunuz

Kayserililerin Mimar Sinan, Dadaloğlu, Seyrani, Somuncu Baba gibi sanatkar, yiğitlik, ticaret ve girişimcilik önderlerinin torunları olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Kayserilileri anlatmaya kalemler, sözler, vakitler kifayet etmez. Ne mutlu bize ki! Kayserililer yaşadığımız şehre çeşitlilik, renk, zenginlik katan yüce gönüllü insanlar. Gönülleri birleştirmek, insanları bir araya getirmek kolay iş değil. Bu güzel geceyi organize eden gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kayserililer ve Avşarlar Derneği Başkanı Huriye Yılmaz, desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.