Vedat Taşkıran Huzur Evi Sakinlerini Ziyaret Etti

Politika 22.01.2019 - 17:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1715+ kez okundu.
 

Vedat Taşkıran Huzur Evi Sakinlerini Ziyaret Etti

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Kütükçü Mahallesinde bulunan Şefkat ve Huzur Evi’nin sakinlerini ziyaret ederek büyüklerin hayır duasını aldı.
Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran ziyaretinde il Yönetimi de eşlik etti. Hayatlarının ikinci baharını huzurevinde geçiren vatandaşları ziyaret eden Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, büyüklerin elini öperek hatırlarını sordu. Vedat Taşkıran ziyaretinden oldukça memnun olan huzurevi sakinleri Taşkıran’a ziyaretleri için teşekkür etti. “Sizlerin Duası Çok Önemli” Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Büyüklerin çok kıymetli olduğunu ifade eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, “Bizlere örfümüzü, adetlerimizi ve deneyimlerinizi aktaran siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum. Saygı ve sevgilerimle ellerinizden öpüyorum. Sizlerin hayır duaları bizler için çok önemli bizler için dua edin” dedi. 
Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Kütükçü Mahallesinde bulunan Şefkat ve Huzur Evi’nin sakinlerini ziyaret ederek büyüklerin hayır duasını aldı.

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran ziyaretinde il Yönetimi de eşlik etti. Hayatlarının ikinci baharını huzurevinde geçiren vatandaşları ziyaret eden Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, büyüklerin elini öperek hatırlarını sordu. Vedat Taşkıran ziyaretinden oldukça memnun olan huzurevi sakinleri Taşkıran’a ziyaretleri için teşekkür etti.

“Sizlerin Duası Çok Önemli”

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Büyüklerin çok kıymetli olduğunu ifade eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran, “Bizlere örfümüzü, adetlerimizi ve deneyimlerinizi aktaran siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum. Saygı ve sevgilerimle ellerinizden öpüyorum. Sizlerin hayır duaları bizler için çok önemli bizler için dua edin” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.