Vedat Taşkıran STK’lardan Mutlu Ayrıldı

Politika 21.01.2019 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3038+ kez okundu.
 

Vedat Taşkıran STK’lardan Mutlu Ayrıldı

Antalya Merkezde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret eden, Kepez Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran gördüğü ilgiden memnun kaldı.
Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Antalya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) gezdi. STK’lar Aday Taşkıran yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Vedat Taşkıran ilk olarak Alevi Kültür Derneği Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneğini Oktay Çimoğlu ve UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Mete Kaçar’ı ziyaret etti. Taşkıran “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkartılması daha fazla kanlarının akmasına engel olunması ve özellikler Aleviler üzerinde oynanan oyunlarını son bulup, ülkemize Barış Sevgi ve Kardeşlik rüzgârının tekrar estirilmesi hususunda” hassasiyetini belirtti. Alevi Kültür Dernekleri Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz “Artık kanların akmadığı, insanların ötekileştirilmediği bir dünyada eşit yurttaşlık haklarının sağlandığı bir şekilde gözlerini açmak istediğini, bu güzel vatanımızın böylesi kirli oyunlardan kurtularak kendi öz benliğine kavuşması gerektiğini belirterek “Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran’a teşekkür etti..   Vedat Taşkıran’ı kapıda karşılayan Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, ziyareti esnasında samimi açıklamalar yaptı. Başkan Yalçın “Yeni adayların arkasında olduklarının artık Anavatan Partisi’nin de bir adayı olsun, biz bunu istiyoruz” dedi Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği Başkanı Oktay Çimoğlu’nu ziyaret eden Taşkıran ve ekibi buradan da mutlu ayrıldı.     Vedat Taşkıran bir sonraki durağı UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Federasyonu Mete Kaçar’ı makamında ziyaret eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran,  Mete Kaçar’a sohbet esnasında engelli dostlarımız için üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız dedi.
Antalya Merkezde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret eden, Kepez Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Antalya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) gezdi. STK’lar Aday Taşkıran yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Vedat Taşkıran ilk olarak Alevi Kültür Derneği Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneğini Oktay Çimoğlu ve UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Mete Kaçar’ı ziyaret etti.

Taşkıran “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkartılması daha fazla kanlarının akmasına engel olunması ve özellikler Aleviler üzerinde oynanan oyunlarını son bulup, ülkemize Barış Sevgi ve Kardeşlik rüzgârının tekrar estirilmesi hususunda” hassasiyetini belirtti.

Alevi Kültür Dernekleri Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz “Artık kanların akmadığı, insanların ötekileştirilmediği bir dünyada eşit yurttaşlık haklarının sağlandığı bir şekilde gözlerini açmak istediğini, bu güzel vatanımızın böylesi kirli oyunlardan kurtularak kendi öz benliğine kavuşması gerektiğini belirterek “Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran’a teşekkür etti..
 


Vedat Taşkıran’ı kapıda karşılayan Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın, ziyareti esnasında samimi açıklamalar yaptı. Başkan Yalçın “Yeni adayların arkasında olduklarının artık Anavatan Partisi’nin de bir adayı olsun, biz bunu istiyoruz” dedi

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Derneği Başkanı Oktay Çimoğlu’nu ziyaret eden Taşkıran ve ekibi buradan da mutlu ayrıldı.

 

 

Vedat Taşkıran bir sonraki durağı UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Federasyonu Mete Kaçar’ı makamında ziyaret eden Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran,  Mete Kaçar’a sohbet esnasında engelli dostlarımız için üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.