AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 23.04.2023 - 20:11, Güncelleme: 23.04.2023 - 20:11 2644+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılına erişmenin gururunu yaşıyoruz.
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılına erişmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olma özelliğine sahip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması niteliğiyle dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesinde oldukça önemli bir adımdır. 23 Nisan bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı diğer bir taraftan da geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verilen değerin kanıtı niteliğindedir. Ve milli bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümü olması dolayısıyla milletimiz için büyük bir önem arz eder. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı en kıymetli hazinemiz çocuklarımızın yüzünden gülücüklerin eksik olmadığı, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin yeşerdiği bir bayram temennisiyle, bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılına erişmenin gururunu yaşıyoruz.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Milli iradenin, Cumhuriyetin ve demokrasinin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılına erişmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza armağan edilen tek bayram olma özelliğine sahip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere;

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması niteliğiyle dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesinde oldukça önemli bir adımdır. 23 Nisan bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı diğer bir taraftan da geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verilen değerin kanıtı niteliğindedir. Ve milli bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümü olması dolayısıyla milletimiz için büyük bir önem arz eder. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı en kıymetli hazinemiz çocuklarımızın yüzünden gülücüklerin eksik olmadığı, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin yeşerdiği bir bayram temennisiyle, bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.