CHP Milletvekili AV. Cavit Arı’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

antalyahabertakip.com - “Tüm sıkıntılarımıza rağmen barış ve refah içinde yaşadığımız bir ülke ve dünya umudumuzu hiç kaybetmeden karşıladığımız, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan Ayı’nı geride bırakırken; Geleceğe dair umutlarımızın yeniden yeşerdiği bu güzel günlerde  sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Bayramlar bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerim kutlar, sağlıklı günlerde kucaklaşacağımız nice bayramlara ulaşmamız temennisi ile bayramların tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim.”