Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları Komiseri Liudmyla Denisova’nın Antalya Adliyeyi Ziyaret Etti

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyeti ile Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları Komiseri Sayın Liudmyla Denisova ve beraberindeki heyeti, 24 Eylül 2021 tarihinde Antalya adliyesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcılığı makamında gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar ev sahipliği yapmış olup, heyete kamu denetçileri Arif Dülger ve Celile Özlem Tunçak,  Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can ve Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir eşlik etti.

Ziyarette Başsavcılık Şeref Defteri’ni imzalayan Kamu Başdenetçi;  Cumhuriyet Başsavcımız ve Adalet Komisyonu Başkanımız tarafından Antalya ili ve Antalya Adliyesi ile ilgili bilgi verilmiştir.

Şeref Malkoç ve Liudmyla Denisova, Türkiye ve Ukrayna Kamu Başdenetçiliği (Ombudsmanlık) kurumları hakkında bilgiler vererek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirmiş ve teşekkür etmişlerdir.

Antalya Adliyesi olarak nazik ziyaretlerinden dolayı Kamu Başdenetçimize ve Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları Komiserine ve heyetlerine teşekkürlerimizi sunarız.