MATSO E- Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi Düzenliyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 24-25 Şubat tarihlerinde üyelerine yönelik olarak MATSO Toplantı Salonunda E- Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimi düzenliyor.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 24-25 Şubat tarihlerinde 18.00-22.00 saatleri arasında pandemi döneminde önemi daha da artan E-Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimi düzenliyor. MATSO binasında gerçekleşecek eğitim,  Eğitmen Raşit Doğan tarafından verilecek.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  üyelere yönelik düzenlenecek eğitimin yoğun ilgi görmesini beklediklerini belirterek,  eğitimin e-ticarete giriş, Facebook ve Instagram reklamcılığı eğitimi, Google ads reklamcılığı, Google Analytics olmak üzere 4 ana başlıkta gerçekleşeceğini söyledi.

Hedeflerinin Oda üyelerini ve çalışanlarını değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Güngör, pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandığını söyledi. Son yıllarda internet kullanımının yaygınlaşmasıyla sanal ortama fazla zaman geçirildiği kaydeden Güngör, “üyelerimizin değişen çağa göre ayak uydurarak E-Ticarette başarılı olmalarına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Tüm üyelerimizi eğitime katılmaya davet ediyoruz. Katılmak isteyen üyelerimizin 23 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Ahmet Çifci ile 0 552 458 83 46 irtibata geçmeleri rica olunur” dedi.