Yeni Orduspor 1-1 Kemerspor 2003

İLK YARI 1-0 BİTTİ

19 Eylül stadında oynanan müsabakaya daha baskılı ve hızlı başlayan Yeni Orduspor, arzuladığı golü 15. dakikada Mehmet Fuat Gölbaşı ile buldu. 1-0. Üstünlük sayısını bulduktan sonra direnç kaybı yaşayan ev sahibi ekip, soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

39 PUANA ULAŞTI

Rakibine oranla daha çok gol pozisyonu bulan Kemerspor, arttırdığı oyun baskısıyla ikinci yarıda oyuna hakim olan taraftı. Karşılaşmanın 87. Dakikasında Fahri Eren’in arka direğe doğru kullandığı korner atışında Yenal Tuncer, şık bir kafayla toğu ağlarla buluşturunca skoru da eşitleyen isim oldu. 1-1. Yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Mavi Beyazlı ekip, Yeni Orduspor deplasmanından aldığı altın değerinde 1 puanla 15.sırada puanını 39’a çıkardı.

Müsabakanın ikinci yarısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Burak Turan, önümüzdeki hafta oynanacak olan Adıyamanspor maçında forma giyemiyecek.

STAT: 19 Eylül

HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin, H.Mehmet Ekmekyermez, Hüseyin Otyakmaz

YENİ ORDUSPOR: Murat, Ramazan, Furkan, Çağrı, Mithat, Aykut (Dk.68 Hasan), Abdulsamet, Asım, Alperen, Kerem, Mehmet Fuat (Dk.72 Osman)

KEMERSPOR 2003: Ahmet, Fahri Genç(Dk.72 Olcay), Semih, Hasan, Hasancan, Ümit(Dk.69 Murat), Fahri Pamuk, Burak(Dk.83 Olcay), Emre, Yenal, Ahmet Papaker

SARI KART: Furkan Işıkdemir, A.Samet Burak, Asımcan Çaykıran, Mehmet Fuat Gölbaşı ( Yeni Orduspor)

Burak Turan, Yenal Tuncer (Kemerspor 2003)