ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’den Anneler Günü Mesajı

Politika 09.05.2020 - 19:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2386+ kez okundu.
 

ABP Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’den Anneler Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Anneler Günü mesajı yayımladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, ”Anneler Günü”  dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Sevgisi, şefkatiyle bizleri kuşatan, hayatını evlatlarına adayan annelerimizin hakkını ödeyemeyiz” ifadelerini kullandı. Varlığıyla aldığı her nefeste dünyamızı aydınlatan içimizi ısıtan annelerimizin Anneler Gününü bu yıl onlardan ayrı kutlayacak olsak da onların sağlığı için böyle olması gerektiğinin bilincindeyiz.  Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için yılın bir günü değil, yılın her günü Anneler Günüdür. Dünyanın en güçlü ülkelerinin bile mücadele ederken zorlandığı çok ağır kayıplar verdiği Covid-19 andemisinin sonuna yaklaştığımız bu günlerde Anneler Günümüzde geçmiş yıllardaki gibi olmayacak. Son veriler pandemin sonuna yaklaştığımızı gösterse de bu sım sıkıya uyguladığımız tedbirler sayesinde oldu. Bu aşamada da bunların bir gevşetilmesi bütün emeklerimizin, sabrımızı, mücadelemizi yok eder. Bunu yapma lüksümüz yok. Annelerimize sımsıkı sarılamasak da sevgimiz, saygımız daha da büyüyecektir. Gerçek sevgi engel tanımaz, mesafe tanımaz dünyadaki en gerçek sevgi ise anne-evlat sevgisidir. Tarifi zor, yerini doldurmak ise imkânsızdır. Telefonda da olsa görüntülü veya sesini duyarak onlar sevgimizi en derinden hissedeceklerdir. Onların bitmek bilmeyen sevgisi, tükenmeyen sabrı, şefkatteki bonkörlüğü bizleri büyüten, olgunlaştıran, hayata sapasağlam hazırlayan en önemli özellikleridir. Varlıklarıyla mutlu, yoklukları ile hüzünlü oluruz. Ama biliriz ki onların duaları her yerden, dünyadan veya ahiretten bizlere ulaşır. Rabbim hayatta ki tüm analarımızın sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin, kaybettiklerimize rahmet yağdırsın, mekânlarını cennet eylesin. Başta şehit analarımız olmak üzere eli öpülesi tüm analarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve hürmetlerimi sunarım” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Anneler Günü mesajı yayımladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, ”Anneler Günü”  dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Sevgisi, şefkatiyle bizleri kuşatan, hayatını evlatlarına adayan annelerimizin hakkını ödeyemeyiz” ifadelerini kullandı.

Varlığıyla aldığı her nefeste dünyamızı aydınlatan içimizi ısıtan annelerimizin Anneler Gününü bu yıl onlardan ayrı kutlayacak olsak da onların sağlığı için böyle olması gerektiğinin bilincindeyiz. 

Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için yılın bir günü değil, yılın her günü Anneler Günüdür.

Dünyanın en güçlü ülkelerinin bile mücadele ederken zorlandığı çok ağır kayıplar verdiği Covid-19 andemisinin sonuna yaklaştığımız bu günlerde Anneler Günümüzde geçmiş yıllardaki gibi olmayacak. Son veriler pandemin sonuna yaklaştığımızı gösterse de bu sım sıkıya uyguladığımız tedbirler sayesinde oldu. Bu aşamada da bunların bir gevşetilmesi bütün emeklerimizin, sabrımızı, mücadelemizi yok eder. Bunu yapma lüksümüz yok. Annelerimize sımsıkı sarılamasak da sevgimiz, saygımız daha da büyüyecektir.

Gerçek sevgi engel tanımaz, mesafe tanımaz dünyadaki en gerçek sevgi ise anne-evlat sevgisidir. Tarifi zor, yerini doldurmak ise imkânsızdır. Telefonda da olsa görüntülü veya sesini duyarak onlar sevgimizi en derinden hissedeceklerdir. Onların bitmek bilmeyen sevgisi, tükenmeyen sabrı, şefkatteki bonkörlüğü bizleri büyüten, olgunlaştıran, hayata sapasağlam hazırlayan en önemli özellikleridir. Varlıklarıyla mutlu, yoklukları ile hüzünlü oluruz. Ama biliriz ki onların duaları her yerden, dünyadan veya ahiretten bizlere ulaşır.

Rabbim hayatta ki tüm analarımızın sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin, kaybettiklerimize rahmet yağdırsın, mekânlarını cennet eylesin. Başta şehit analarımız olmak üzere eli öpülesi tüm analarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.