ABP Antalya İl Başkanı Peker, Başkan Uysal’ı Ziyaret Etti

Politika 04.01.2022 - 20:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2767+ kez okundu.
 

ABP Antalya İl Başkanı Peker, Başkan Uysal’ı Ziyaret Etti

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Kemer İlçe Başkanı Ali Göçer’de yer aldı. Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a bilgi verdi. Başkan Peker “ Ümit Başkanımla Muratpaşa, Kırcami ve partimiz olmak üzere birçok konuda sohbet ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan Genel Başkanım Bedri, Yalçın ve Kemer İlçe Başkanım Ali Göçer’e ilgi ve alakalarından dolayı da Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Av. Ümit Uysal’a teşekkür ederim” dedi
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Kemer İlçe Başkanı Ali Göçer’de yer aldı.

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a bilgi verdi. Başkan Peker “ Ümit Başkanımla Muratpaşa, Kırcami ve partimiz olmak üzere birçok konuda sohbet ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan Genel Başkanım Bedri, Yalçın ve Kemer İlçe Başkanım Ali Göçer’e ilgi ve alakalarından dolayı da Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Av. Ümit Uysal’a teşekkür ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.