ABP Antalya İl Başkanı Peker Konyaaltı Kaymakam’ı Köten’i Ziyaret Etti

Sağlık 05.01.2022 - 17:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3254+ kez okundu.
 

ABP Antalya İl Başkanı Peker Konyaaltı Kaymakam’ı Köten’i Ziyaret Etti

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret etti.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl yönetiminden Turan Akbaş, Ali Okçu, Mehmet Sucu ve Kemer İlçe Başkanı Ali Göçer, Konyaaltı İlçe Başkanı Nermin Elbers, Kepez İlçe Başkanı Hüseyin Yörükoğlu ’da yer aldı. Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e a bilgi verdi Ziyarette Peker Başkan Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e Kalem hediye etti. . Başkan Peker Kaymakam’ım Köten’le partimiz hakkında sohbet ettik. İstişarelerde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan il Yönetimim ve İlçe Başkanlarıma, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e teşekkür ederim” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret etti.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker ve Yönetimi Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl yönetiminden Turan Akbaş, Ali Okçu, Mehmet Sucu ve Kemer İlçe Başkanı Ali Göçer, Konyaaltı İlçe Başkanı Nermin Elbers, Kepez İlçe Başkanı Hüseyin Yörükoğlu ’da yer aldı.

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı 26 Ocak tarihinde yapacakları ilçe kongreleri ve parti projeleri hakkında Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e a bilgi verdi Ziyarette Peker Başkan Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e Kalem hediye etti. . Başkan Peker Kaymakam’ım Köten’le partimiz hakkında sohbet ettik. İstişarelerde bulunduk. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan il Yönetimim ve İlçe Başkanlarıma, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı Konyaaltı Kaymakam’ı Kamil Köten’e teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.