ABP Antalya Kongre Çalışmalarına Hız Verdi

Politika 08.09.2020 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1930+ kez okundu.
 

ABP Antalya Kongre Çalışmalarına Hız Verdi

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl kongresi için çalışmalara hız verdi
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl kongresi için çalışmalara hız verdi. İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden İl başkanı Sedat Tuyğun sözlerine şu şekilde devam etti. “Bu çerçevede öncelikle ilçe teşkilatları kongre yapabilecekleri tarihleri İle bildirecek, İlde ilçeye yönelik bir takvim oluşturacak. Kongre kararları alınırken bir taraftan da üye güncellemeleri ve üye kampanyaları yapmaya, üye kayıt sistemini yenilemeye devam edeceğiz. İlçelerin tamamlanmasıyla il kongremizi başlatacağız. Genel Başkanımızın  özel talimatıyla da , daha çok çalışan daha çok alın teri döken, üye kaydeden, partiye katkı sağlayan, özverili kişilerle  yola devam etmek için ve  insanların eşit rekabet şartlarını oluşturmaya çalışıp  partimizi  kaliteyle buluşturacağız. Belli başlı üyelerle, delegasyonla seçime gidip, oldubitti kongreler yapmak yerine demokratik kongre süreçleri başlatmak istiyoruz. Onun için partimiz her türlü hazırlığı yapıyor” dedi
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl kongresi için çalışmalara hız verdi

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl kongresi için çalışmalara hız verdi. İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden İl başkanı Sedat Tuyğun sözlerine şu şekilde devam etti.

“Bu çerçevede öncelikle ilçe teşkilatları kongre yapabilecekleri tarihleri İle bildirecek, İlde ilçeye yönelik bir takvim oluşturacak. Kongre kararları alınırken bir taraftan da üye güncellemeleri ve üye kampanyaları yapmaya, üye kayıt sistemini yenilemeye devam edeceğiz. İlçelerin tamamlanmasıyla il kongremizi başlatacağız.

Genel Başkanımızın  özel talimatıyla da , daha çok çalışan daha çok alın teri döken, üye kaydeden, partiye katkı sağlayan, özverili kişilerle  yola devam etmek için ve  insanların eşit rekabet şartlarını oluşturmaya çalışıp  partimizi  kaliteyle buluşturacağız. Belli başlı üyelerle, delegasyonla seçime gidip, oldubitti kongreler yapmak yerine demokratik kongre süreçleri başlatmak istiyoruz. Onun için partimiz her türlü hazırlığı yapıyor” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.