ABP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şimşek Polis Haftası Kutlama Mesajı Yayınladı

Politika 10.04.2020 - 14:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2310+ kez okundu.
 

ABP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şimşek Polis Haftası Kutlama Mesajı Yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl ve Bölgelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Emin Şimşek Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 175. yılı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
Emin Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi ‘’Türk Milletinin gönlünde taht kurmanın gurur ve mutluluğunu yaşayan Türk Polis Teşkilatımız her anlamda köklü deneyime sahiptir. Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de alarak çağdaş bir anlayışla görevlerini ifa etmektedir. Tüm emniyet mensuplarımızı takdir ve sevgiyle selamlıyor, ilçemiz genelinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor,  bu ulvi görevi yerine getirirken şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize büyük bir şükranla sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum.  Vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakar ve cefakar çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum’’
Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl ve Bölgelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Emin Şimşek Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 175. yılı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Emin Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi ‘’Türk Milletinin gönlünde taht kurmanın gurur ve mutluluğunu yaşayan Türk Polis Teşkilatımız her anlamda köklü deneyime sahiptir. Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de alarak çağdaş bir anlayışla görevlerini ifa etmektedir.

Tüm emniyet mensuplarımızı takdir ve sevgiyle selamlıyor, ilçemiz genelinde görev yapan tüm polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor,  bu ulvi görevi yerine getirirken şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize büyük bir şükranla sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum.  Vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakar ve cefakar çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.