AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ekonomi 29.10.2021 - 00:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2238+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte Türk milletinin
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte Türk milletinin kaderinin değiştiğini belirterek Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinde canı ve malı ile mücadele eden kahraman ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizin sağladığı imkânlarla 98 yıllık süreç içerisinde çok büyük başarılara imza atıldığına değindi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Mustafa Kemal Atatürk’ün derin anlamlar içeren sözlerine atıfta bulunarak Türk milletinin egemenliğini ve güçlü iradesini vurguladığı Cumhuriyet Bayramı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim En Büyük Eserim’ dediği, gücünü halktan alan ve milli egemenliğe dayanan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayretle, fedakârlıkla ve bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur. Ve kuruluşundan bu yana ülkemiz ve milletimiz çok büyük başarılara imza atmıştır. Büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir.  Türkiye Cumhuriyeti benimsediği evrensel ilkeleri koruyarak Atatürk'ün hedef gösterdiği ‘muasır medeniyetler seviyesine ulaşma’ vizyonuna, her zaman emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. 29 Ekim 1923’te destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatandaşımıza çok büyük sorumluluk düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak ve atalarımızın mirasına sahip çıkmak için milletimizin her ferdi aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Bu bilinç ve kararlılıkla, vatanımızı kutsal bir emanet olarak büyük bir gurur ve onurla muhafaza etmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye her zaman hazırız. Çünkü biliyoruz ki ‘Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.’ Esnaf ve sanatkarlar olarak bizler de, güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapıyor ve yapacağız. Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanıp, bu eşsiz zaferi  Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz. Bu vesile ile Tüm vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın Türk tarihine altın harflerle yazılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan kahraman ecdadımızı; vatanımızın bölünmemesi, ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için bir an olsun tereddüt etmeden canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Dedi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte Türk milletinin

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetle birlikte Türk milletinin kaderinin değiştiğini belirterek Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz liderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinde canı ve malı ile mücadele eden kahraman ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizin sağladığı imkânlarla 98 yıllık süreç içerisinde çok büyük başarılara imza atıldığına değindi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Mustafa Kemal Atatürk’ün derin anlamlar içeren sözlerine atıfta bulunarak Türk milletinin egemenliğini ve güçlü iradesini vurguladığı Cumhuriyet Bayramı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim En Büyük Eserim’ dediği, gücünü halktan alan ve milli egemenliğe dayanan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayretle, fedakârlıkla ve bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur. Ve kuruluşundan bu yana ülkemiz ve milletimiz çok büyük başarılara imza atmıştır. Büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir.  Türkiye Cumhuriyeti benimsediği evrensel ilkeleri koruyarak Atatürk'ün hedef gösterdiği ‘muasır medeniyetler seviyesine ulaşma’ vizyonuna, her zaman emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. 29 Ekim 1923’te destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatandaşımıza çok büyük sorumluluk düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak ve atalarımızın mirasına sahip çıkmak için milletimizin her ferdi aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Bu bilinç ve kararlılıkla, vatanımızı kutsal bir emanet olarak büyük bir gurur ve onurla muhafaza etmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye her zaman hazırız. Çünkü biliyoruz ki ‘Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.’ Esnaf ve sanatkarlar olarak bizler de, güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapıyor ve yapacağız. Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanıp, bu eşsiz zaferi  Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz. Bu vesile ile Tüm vatandaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın Türk tarihine altın harflerle yazılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan kahraman ecdadımızı; vatanımızın bölünmemesi, ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için bir an olsun tereddüt etmeden canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.