AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den Yeni Yıl Mesajı

Ekonomi 30.12.2021 - 19:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2499+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den Yeni Yıl Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Yılbaşı dolayısıyla yayınladığı mesajında yeni yılın herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf .
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Yılbaşı dolayısıyla yayınladığı mesajında yeni yılın herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için öncelikle sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” Dedi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere yaklaşık 2 yıldır hem ülkemizin hem de tüm dünyanın büyük imtihanlardan geçtiğine değinerek 2022 Yılına büyük umutlar ve hedeflerle girdiğini belirtti. Başkan Adlıhan Dere yılbaşı alışverişlerinde esnaf ve sanatkarların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tüm dünyayı etkisi altına alan, 11 Mart 2020 Tarihinden itibaren ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını nedeniyle hem ülkemiz hem de bütün dünya büyük bir imtihandan geçiyor. Koronavirüs salgını, ekonomik sorunlar, depremler, sel ve yangınlar… Hepimiz için felaketlerle sınandığımız zor bir yıl oldu. Devletimizin desteği ve milletimizin güçlü iradesiyle birlikte hep beraber zorluklara göğüs gererek birlik ve beraberlik içerisinde İnşallah bu sıkıntılı süreci atlatmak üzereyiz. Allah’ım ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve felaketten muhafaza eylesin. Rabbim hiçbirimize zor günler yaşatmasın. Aslında önemli olan; nasıl bir yıl yaşadığımızdan ziyade geçtiğimiz yılı değerlendirip buradan çıkarılacak derslerle önümüzdeki yıla daha çok odaklanıp geleceğe duyduğumuz güveni kaybetmeden emin adımlarla ilerleyip hoşgörü, birlik ve bütünlük bilinci ile ilerleyen süreçte neler yapacağımızı planlamaktır. Yeni yıla girerken Türkiye’mizin, Antalya’mızın, esnaf ve sanatkarlarımızın; dayanışma, yüksek refah düzeyi ve daha güçlü bir ekonomiye ulaşacağına inancımız tam. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Pandemi gölgesinde bir yılı geride bırakırken yeni umutlarla gireceğimiz bu yılbaşında sağlıksız ürünlere karşı her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Vatandaşlarımız, merdiven altı olarak tabir edilen, ucuz ve kalitesiz yiyecek ve içecekler yerine güvenilir ve kaliteli alışveriş için esnafımızı tercih etmeli. Denetimsiz ve kontrolsüz merdiven altı ürünlerin aksine esnafımız, gerekli denetimleri yapılmış, hijyen kurallarına uygun olarak satışlarını gerçekleştiriyor. Bu sebeple yılbaşında da sebze ve meyve için manav, atıştırmalık alışverişlerinizi büfe, bakkal ve kuruyemişçi, şarküteri ürünleri için kasap, tatlılar için pastaneci, hediyelik ürün alışverişlerinizi ise zücaciyeci ve çiçekçi esnafımızdan yapınız. 2022 Yılı maddi ve manevi açılan tüm yaraların elbirliğiyle sarılacağı, umutlarımızın gerçeğe dönüşeceği, hayallerimiz ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimiz, birlik olma bilincinin daha da pekiştiği, bolluk ve bereketin hiç bitmeyeceği, mutluluğu yüreğimizde hissedeceğimiz, büyük başarılara imza atacağımız, sağlık, başarı ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor; yeni yılınızı en samimi duygularımla kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Yılbaşı dolayısıyla yayınladığı mesajında yeni yılın herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf .

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Yılbaşı dolayısıyla yayınladığı mesajında yeni yılın herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için öncelikle sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” Dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere yaklaşık 2 yıldır hem ülkemizin hem de tüm dünyanın büyük imtihanlardan geçtiğine değinerek 2022 Yılına büyük umutlar ve hedeflerle girdiğini belirtti. Başkan Adlıhan Dere yılbaşı alışverişlerinde esnaf ve sanatkarların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tüm dünyayı etkisi altına alan, 11 Mart 2020 Tarihinden itibaren ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını nedeniyle hem ülkemiz hem de bütün dünya büyük bir imtihandan geçiyor. Koronavirüs salgını, ekonomik sorunlar, depremler, sel ve yangınlar… Hepimiz için felaketlerle sınandığımız zor bir yıl oldu. Devletimizin desteği ve milletimizin güçlü iradesiyle birlikte hep beraber zorluklara göğüs gererek birlik ve beraberlik içerisinde İnşallah bu sıkıntılı süreci atlatmak üzereyiz. Allah’ım ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve felaketten muhafaza eylesin. Rabbim hiçbirimize zor günler yaşatmasın. Aslında önemli olan; nasıl bir yıl yaşadığımızdan ziyade geçtiğimiz yılı değerlendirip buradan çıkarılacak derslerle önümüzdeki yıla daha çok odaklanıp geleceğe duyduğumuz güveni kaybetmeden emin adımlarla ilerleyip hoşgörü, birlik ve bütünlük bilinci ile ilerleyen süreçte neler yapacağımızı planlamaktır. Yeni yıla girerken Türkiye’mizin, Antalya’mızın, esnaf ve sanatkarlarımızın; dayanışma, yüksek refah düzeyi ve daha güçlü bir ekonomiye ulaşacağına inancımız tam. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Pandemi gölgesinde bir yılı geride bırakırken yeni umutlarla gireceğimiz bu yılbaşında sağlıksız ürünlere karşı her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Vatandaşlarımız, merdiven altı olarak tabir edilen, ucuz ve kalitesiz yiyecek ve içecekler yerine güvenilir ve kaliteli alışveriş için esnafımızı tercih etmeli. Denetimsiz ve kontrolsüz merdiven altı ürünlerin aksine esnafımız, gerekli denetimleri yapılmış, hijyen kurallarına uygun olarak satışlarını gerçekleştiriyor. Bu sebeple yılbaşında da sebze ve meyve için manav, atıştırmalık alışverişlerinizi büfe, bakkal ve kuruyemişçi, şarküteri ürünleri için kasap, tatlılar için pastaneci, hediyelik ürün alışverişlerinizi ise zücaciyeci ve çiçekçi esnafımızdan yapınız. 2022 Yılı maddi ve manevi açılan tüm yaraların elbirliğiyle sarılacağı, umutlarımızın gerçeğe dönüşeceği, hayallerimiz ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimiz, birlik olma bilincinin daha da pekiştiği, bolluk ve bereketin hiç bitmeyeceği, mutluluğu yüreğimizde hissedeceğimiz, büyük başarılara imza atacağımız, sağlık, başarı ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor; yeni yılınızı en samimi duygularımla kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.