AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Yeni Yıl Mesajı

Asayiş 01.01.2019 - 15:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2881+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Yeni Yıl Mesajı

AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve Antalyamız için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. 2019 yılında, esnaf ve sanatkarları daha güzel ve umutlu günlerin beklediğini vurgulayan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, “Geçtiğimiz yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. İnşallah 2019 yılı, tüm bu zorlukları geride bıraktığımız ve geleceğe daha umutla baktığımız bir yıl olacak. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalyamız için, ülkemiz için, milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  “Merdivenaltı ürünlerden uzak durun” AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, vatandaşları merdivenaltı üretimlere karşı uyararak, “Yeni yıla çok az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımız yılbaşı sofraları ve sevdiklerine alacakları hediyeler için alışveriş yapmaya başladı. Vatandaşlarımızdan bu alışverişlerini bildikleri ve güvendikleri esnafımızdan yapmalarını ve merdivenaltı üretimlerden uzak durmalarını özellikle rica ediyorum. Bir kaç lira kar edeceğiz derken sağlığımızdan olmayalım. Unutmayalım, kasabımız, manavımız, bakkalımız, pastacımız, tatlıcımız kısacası tüm esnafımız güvenilir alışveriş için en doğru adres. Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, alışverişlerini esnaflarımızdan yaparak hem esnafımızın kazanmasına hem de yerli ve milli ekonomimizin gelişmesine vesile olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Antalya’da 75 oda ve 80 bine yakın esnafımızın bağlı olduğu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak, yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere Antalyamız, ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve Antalyamız için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

2019 yılında, esnaf ve sanatkarları daha güzel ve umutlu günlerin beklediğini vurgulayan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, “Geçtiğimiz yıllarda sosyal ve ekonomik alanlar başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. İnşallah 2019 yılı, tüm bu zorlukları geride bıraktığımız ve geleceğe daha umutla baktığımız bir yıl olacak. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırarak başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere Antalyamız için, ülkemiz için, milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

“Merdivenaltı ürünlerden uzak durun”

AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, vatandaşları merdivenaltı üretimlere karşı uyararak, “Yeni yıla çok az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımız yılbaşı sofraları ve sevdiklerine alacakları hediyeler için alışveriş yapmaya başladı. Vatandaşlarımızdan bu alışverişlerini bildikleri ve güvendikleri esnafımızdan yapmalarını ve merdivenaltı üretimlerden uzak durmalarını özellikle rica ediyorum. Bir kaç lira kar edeceğiz derken sağlığımızdan olmayalım. Unutmayalım, kasabımız, manavımız, bakkalımız, pastacımız, tatlıcımız kısacası tüm esnafımız güvenilir alışveriş için en doğru adres. Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, alışverişlerini esnaflarımızdan yaparak hem esnafımızın kazanmasına hem de yerli ve milli ekonomimizin gelişmesine vesile olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Antalya’da 75 oda ve 80 bine yakın esnafımızın bağlı olduğu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak, yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere Antalyamız, ülkemiz ve milletimiz için bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.