AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Yeni Yıl Mesajı

Ekonomi 29.12.2020 - 18:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1902+ kez okundu.
 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Yeni Yıl Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlar ile tüm vatandaşlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için ön
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlar ile tüm vatandaşlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için öncelikle sağlıklı, bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. Pandemi gölgesinde, sokağa çıkma kısıtlamaları ile bu yılbaşının evlerde geçirileceğini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “2020 yılında Pandemi nedeniyle esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. Pandemi gölgesinde bir yılı geride bırakırken yeni umutlarla gireceğimiz 2021 yılının ilk günlerinde tedbir amaçlı evlerimizde olacağız. Geçtiğimiz yıllara kıyasla daha mütevazi şekilde geçireceğimiz bu yılbaşında sağlıksız ürünlere karşı her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Çünkü her yıl olduğu gibi yeni yıla girerken merdiven altı ürünlerin satışı bir hayli arttı. Vatandaşlarımız, merdiven altı olarak tabir edilen, ucuz ve kalitesiz yiyecek ve içecekler yerine güvenilir ve kaliteli alışveriş için esnafımızı tercih etmeli. Denetimsiz ve kontrolsüz merdiven altı ürünlerin aksine esnafımız, gerekli denetimleri yapılmış, hijyen kurallarına uygun olarak satışlarını gerçekleştiriyor. Bunun için yılbaşında da sebze meyveler manavdan, yemişler kuruyemişçiden, şarküteri ürünleri kasaptan, pasta ve tatlılar pastaneci esnafımızdan, hediyelik ürünler zücaciyeden, çiçekler çiçekçiden alınmalı. Çünkü mahalle esnafımız, sağlığa zararlı olan ve kendi tüketmeyeceği ürünleri müşterisine de satmaz.” dedi. Yeni yılda tüm Antalyalıları esnaf ve sanatkarlara sahip çıkmaya ve mahalle kültürünü korumaya davet eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, Antalyalı hemşerilerimize de esnaf ve sanatkarlarımıza sahip çıkmaya, mahalle kültürümüzü korumaya davet ediyorum. 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.  
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlar ile tüm vatandaşlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için ön

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yılın esnaf ve sanatkarlar ile tüm vatandaşlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için öncelikle sağlıklı, bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Pandemi gölgesinde, sokağa çıkma kısıtlamaları ile bu yılbaşının evlerde geçirileceğini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “2020 yılında Pandemi nedeniyle esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemiz ve milletimiz birçok zorluğa göğüs gerdi. Pandemi gölgesinde bir yılı geride bırakırken yeni umutlarla gireceğimiz 2021 yılının ilk günlerinde tedbir amaçlı evlerimizde olacağız. Geçtiğimiz yıllara kıyasla daha mütevazi şekilde geçireceğimiz bu yılbaşında sağlıksız ürünlere karşı her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Çünkü her yıl olduğu gibi yeni yıla girerken merdiven altı ürünlerin satışı bir hayli arttı. Vatandaşlarımız, merdiven altı olarak tabir edilen, ucuz ve kalitesiz yiyecek ve içecekler yerine güvenilir ve kaliteli alışveriş için esnafımızı tercih etmeli. Denetimsiz ve kontrolsüz merdiven altı ürünlerin aksine esnafımız, gerekli denetimleri yapılmış, hijyen kurallarına uygun olarak satışlarını gerçekleştiriyor. Bunun için yılbaşında da sebze meyveler manavdan, yemişler kuruyemişçiden, şarküteri ürünleri kasaptan, pasta ve tatlılar pastaneci esnafımızdan, hediyelik ürünler zücaciyeden, çiçekler çiçekçiden alınmalı. Çünkü mahalle esnafımız, sağlığa zararlı olan ve kendi tüketmeyeceği ürünleri müşterisine de satmaz.” dedi.

Yeni yılda tüm Antalyalıları esnaf ve sanatkarlara sahip çıkmaya ve mahalle kültürünü korumaya davet eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Yeni yıla girerken vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kepenklerini ardına kadar açan tüm esnaf kardeşlerimize bol kazanç diliyor, Antalyalı hemşerilerimize de esnaf ve sanatkarlarımıza sahip çıkmaya, mahalle kültürümüzü korumaya davet ediyorum. 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, kardeşlik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.