AESOB’dan Topaloğlu’na Tebrik Ziyareti

Ekonomi 22.04.2019 - 15:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2358+ kez okundu.
 

AESOB’dan Topaloğlu’na Tebrik Ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Topaloğlu, destekleri için heyete teşekkür etti. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ile Kemer Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal ve Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. ESNAFTAN TAM DESTEK Başkan Topaloğlu’nu kutlayarak bir çiçek sunan ve görevinde başarılar dileyen AESOB Başkanı Dere, “Sizi geçmişte seviyorduk, bugün de seviyoruz. Kemer’de belediye başkanlığını sizin kazanacağına inanıyorduk ve burada önemli bir başarıya imza atarak göreve seçildiniz. Göynük’te çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptınız, Kemer’de bu başarılarınızı devam ettireceğinize yürekten inanıyoruz” dedi. “SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK” Başkan Dere’ye ve birlik yöneticilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de sıfırdan başlayıp seçim kazanma başarısını gösterdik. Bunun için çok mutluyuz. Ama bize bu desteği veren Kemer halkı aynı zamanda bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve tüm zorlukları aşarak ilçemize en güzel hizmetleri vereceğiz” diye konuştu. HATIRA FOTOĞRAFI Ziyaret sonunda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Kemer’deki esnaf temsilcileri  hatıra fotoğrafı çektirdi

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Topaloğlu, destekleri için heyete teşekkür etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ile Kemer Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal ve Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

ESNAFTAN TAM DESTEK

Başkan Topaloğlu’nu kutlayarak bir çiçek sunan ve görevinde başarılar dileyen AESOB Başkanı Dere, “Sizi geçmişte seviyorduk, bugün de seviyoruz. Kemer’de belediye başkanlığını sizin kazanacağına inanıyorduk ve burada önemli bir başarıya imza atarak göreve seçildiniz. Göynük’te çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptınız, Kemer’de bu başarılarınızı devam ettireceğinize yürekten inanıyoruz” dedi.

“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”

Başkan Dere’ye ve birlik yöneticilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de sıfırdan başlayıp seçim kazanma başarısını gösterdik. Bunun için çok mutluyuz. Ama bize bu desteği veren Kemer halkı aynı zamanda bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve tüm zorlukları aşarak ilçemize en güzel hizmetleri vereceğiz” diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI

Ziyaret sonunda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Kemer’deki esnaf temsilcileri  hatıra fotoğrafı çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.