Ağrı'nın Kurtuluşu ASSİM’de Kutlandı

Asayiş 30.04.2019 - 00:19, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2978+ kez okundu.
 

Ağrı'nın Kurtuluşu ASSİM’de Kutlandı

Ağrı'nın kurtuluşunun 101. yıldönümü vesilesiyle Antalya'da yaşayan Ağrılılar Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) düzenlediği gece bir araya geldi.
Ağrı'nın 101. Yıldönümüne özel Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) bir gece düzenlendi. Geceye birçok STK Başkanı ve Ağrılı vatandaşlar katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Eminoğlu konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eminoğlu konuşmalarını şöyle sürdürdü: "İnsan olarak duygusal varlıklarız. Biz Ağrı'yı gündüz hayalimizde gece düşüncemizde yaşıyoruz” dedi. Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Eminoğlu  konuşmasının ardından sanatçılar şarkılar seslendirdi. Antalya Ağrılılar Gecesi çekilen halaylarla son buldu.
Ağrı'nın kurtuluşunun 101. yıldönümü vesilesiyle Antalya'da yaşayan Ağrılılar Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) düzenlediği gece bir araya geldi.

Ağrı'nın 101. Yıldönümüne özel Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) bir gece düzenlendi. Geceye birçok STK Başkanı ve Ağrılı vatandaşlar katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Eminoğlu konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eminoğlu konuşmalarını şöyle sürdürdü: "İnsan olarak duygusal varlıklarız. Biz Ağrı'yı gündüz hayalimizde gece düşüncemizde yaşıyoruz” dedi.

Antalya Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Eminoğlu  konuşmasının ardından sanatçılar şarkılar seslendirdi. Antalya Ağrılılar Gecesi çekilen halaylarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.