AHENK Projesi Kapsamında Okul Ziyareti

Asayiş 05.05.2022 - 19:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2883+ kez okundu.
 

AHENK Projesi Kapsamında Okul Ziyareti

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma Tim Komutanlığı (JAK) ekipleri tarafından 28.04.2022 tarihinde Büyükköy Ortaokulu AHENK Projesi Kapsamında ziyaret edilmiştir. JAK ekipleri tarafından 123 öğrenci ve 20 öğretmen ile birlikte -Jandarma Arama Kurtarma görev ve faaliyetleri, -Ziplen gösterisi, -İniş ve Tırmanış faaliyeti icra edilmiştir.. Ayrıca Jandarma Arama Kurtarma ve İz Takip Köpeği gösterisi yapılmıştır.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma Tim Komutanlığı (JAK) ekipleri tarafından 28.04.2022 tarihinde Büyükköy Ortaokulu AHENK Projesi Kapsamında ziyaret edilmiştir. JAK ekipleri tarafından 123 öğrenci ve 20 öğretmen ile birlikte
-Jandarma Arama Kurtarma görev ve faaliyetleri,
-Ziplen gösterisi,
-İniş ve Tırmanış faaliyeti icra edilmiştir.. Ayrıca Jandarma Arama Kurtarma ve İz Takip Köpeği gösterisi yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.