Ahmet Aydın İyi Parti İl Başkanlığımız Fesh Edilmiştir

Politika 27.09.2019 - 20:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2687+ kez okundu.
 

Ahmet Aydın İyi Parti İl Başkanlığımız Fesh Edilmiştir

Ahmet Aydın İyi Parti İl Başkanlığından alınmasının nedenini sosyal medya üzerinden yayınladı.
Ahmet Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı “27 Eylül 2018 Tarihinde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hanımefendinin takdiriyle atanmış olduğum İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı görevim, yine Genel Başkanımızın takdiriyle 26 Eylül 2019 Tarihi itibariyle fesh edilmiştir. Kıymetli Gönültaşlarım; 2015 Kasım'ından bu yana sürdürdüğümüz demokrasi mücadelesinin neticesinde, 25 Ekim 2017 Tarihinde İYİ Parti adıyla Türk Siyasetinde varoluşa geçmiştik. O günlerdeki verdiğimiz mücadelenin tezahürü olarak hiçbir hâk talep etmememe rağmen Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener tarafından İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdî edilmişti. 364 günlük görev sürem boyunca siz Antalya'nın cesur yürekleriyle epeyce yol katettik. Göreve gelir gelmez başlayan yerel seçim maratonunu 2 Belediye, 16'sı Büyükşehir olmak üzere 72 Belediye Meclis Üyeliği kazanarak, Partimizin; Antalya siyasetinde etkin ve etken rol oynaması noktasında bir başarı elde ettik. Görevimiz süresince "Halka hizmetin hakka hizmet olduğu" düşüncesinden asla ayrılmadık. Adaletli olmaya özen gösterdik. Görevimiz gereği yaptığımız işler hal ve hareketimizden dolayı bir gün ilahi adalete hesap vereceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Makamların, mevkilerin geçici, kalıcı olanın; gök kubbe altında hoş bir seda bırakabilmek olduğunu hiç ama hiç unutmadık Bana eksik yaptı diyebilirler, fakat hiçbir şekilde harama, talana meyil etmedim, ettirmedim. Alnımın akıyla gelmiş olduğum görevimden, alnımın akıyla ayrılıyor olmanın haklı gurur ve onurunu hep yaşayacağım. Bu itibarla 364 günlük görev sürem boyunca, birlikte çalışma fırsatı bulduğum, mesai harcadığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Antalya'nın cesur, yiğit, İYİ insanlarına sevgi ve şükranlarımı sunuyor, yeni atanan İl Başkanı Sn. Yavuz Temizer'e başarılar diliyorum. Türkiye’de, Türk Milliyetçisi kalabilmektir yangınımız. Yakana hamd olsun… Selam ve muhabbet ile. S.M.M.M AHMET AYDIN” dedi.   SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI;
Ahmet Aydın İyi Parti İl Başkanlığından alınmasının nedenini sosyal medya üzerinden yayınladı.

Ahmet Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı “27 Eylül 2018 Tarihinde Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hanımefendinin takdiriyle atanmış olduğum İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı görevim, yine Genel Başkanımızın takdiriyle 26 Eylül 2019 Tarihi itibariyle fesh edilmiştir.

Kıymetli Gönültaşlarım; 2015 Kasım'ından bu yana sürdürdüğümüz demokrasi mücadelesinin neticesinde, 25 Ekim 2017 Tarihinde İYİ Parti adıyla Türk Siyasetinde varoluşa geçmiştik. O günlerdeki verdiğimiz mücadelenin tezahürü olarak hiçbir hâk talep etmememe rağmen Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener tarafından İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdî edilmişti.

364 günlük görev sürem boyunca siz Antalya'nın cesur yürekleriyle epeyce yol katettik. Göreve gelir gelmez başlayan yerel seçim maratonunu 2 Belediye, 16'sı Büyükşehir olmak üzere 72 Belediye Meclis Üyeliği kazanarak, Partimizin; Antalya siyasetinde etkin ve etken rol oynaması noktasında bir başarı elde ettik.

Görevimiz süresince "Halka hizmetin hakka hizmet olduğu" düşüncesinden asla ayrılmadık. Adaletli olmaya özen gösterdik. Görevimiz gereği yaptığımız işler hal ve hareketimizden dolayı bir gün ilahi adalete hesap vereceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Makamların, mevkilerin geçici, kalıcı olanın; gök kubbe altında hoş bir seda bırakabilmek olduğunu hiç ama hiç unutmadık

Bana eksik yaptı diyebilirler, fakat hiçbir şekilde harama, talana meyil etmedim, ettirmedim. Alnımın akıyla gelmiş olduğum görevimden, alnımın akıyla ayrılıyor olmanın haklı gurur ve onurunu hep yaşayacağım.

Bu itibarla 364 günlük görev sürem boyunca, birlikte çalışma fırsatı bulduğum, mesai harcadığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Antalya'nın cesur, yiğit, İYİ insanlarına sevgi ve şükranlarımı sunuyor, yeni atanan İl Başkanı Sn. Yavuz Temizer'e başarılar diliyorum.

Türkiye’de, Türk Milliyetçisi kalabilmektir yangınımız.
Yakana hamd olsun…

Selam ve muhabbet ile.

S.M.M.M AHMET AYDIN” dedi.

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.