Ahmet Çakmak’tan Nuri Özkul’a Sert Yanıt

Politika 12.01.2019 - 22:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2664+ kez okundu.
 

Ahmet Çakmak’tan Nuri Özkul’a Sert Yanıt

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ahmet Çakmak Nuri Özkul’un Konyaaltı Belediye Başkanı adayı yapılmadığı için kişisel hırslarına yenik düşmesiyle ilgili Kamuoyuna açıklamada bulundu.
Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ahmet Çakmak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Çakmak “Nuri Özkul yerel medyaya ve Demokratik Sol Parti Sosyal medya sayfalarına paylaşmış olduğu yazıların birçoğunun kişisel hırslarına yenik düşerek abartılı ve gerçekleri yansıtmamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Nuri Özkul’u sadece siyaseten tanıyorum. Nuri Özkul’u Demokratik Sol Parti İzmir, İlçe Başkanımızın Osman Alper Kızıltuğ aracılıyla tanıştık, bir hafta boyunca zaman zaman telefonla bazen de Demokratik Sol Parti İl binamıza gelerek Demokratik Sol Parti çatısı altında çalışmak istediğini ve üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden memnun olmadığını beyan etmiştir. Bende Nuri Özkul’a Demokratik Sol Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifinde bulunmama rağmen düşünmek içi zaman islediğini Demokratik Sol Parti Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal ile her hangi bir tanışması olmadığı gibi bahsettiği gibi bir teklifte bulunmamıştır. Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal’ı Nuri Özkul’u hiçbir araya gelmediği gibi tanımıyor. Bizzat ben Genel Başkanımızdan randevu istedim, ancak Nuri Özkul’la ön görüşme halindeyken partisinden istifa etmediği için bir ilçemize aday başvurusu yoktur. Ne zaman Buket Yılmaz Dağlı Hanım Konyaaltı Belediye Başkanlığı Genel Merkez tarafından açıklandı. Nuri Özkul’un Demokratik Sol Parti’ ye kızgınlığı bundan sonra başladı. Bu kısa süre içinde birçoğu yaşanmamış. Gerçek dışı beyanları Demokratik Sol Parti’ İl Başkanı olarak beni ve Demokratik Sol Parti’ye gönül verenleri çok üzmüştür. Bir siyasi büyüğümüz olarak gördüğümüz Nuri Özkul’u saygıya ve kişisel hırslarına yenik düşmemesine davet ediyorum” dedi.
Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ahmet Çakmak Nuri Özkul’un Konyaaltı Belediye Başkanı adayı yapılmadığı için kişisel hırslarına yenik düşmesiyle ilgili Kamuoyuna açıklamada bulundu.

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ahmet Çakmak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Çakmak “Nuri Özkul yerel medyaya ve Demokratik Sol Parti Sosyal medya sayfalarına paylaşmış olduğu yazıların birçoğunun kişisel hırslarına yenik düşerek abartılı ve gerçekleri yansıtmamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Nuri Özkul’u sadece siyaseten tanıyorum.

Nuri Özkul’u Demokratik Sol Parti İzmir, İlçe Başkanımızın Osman Alper Kızıltuğ aracılıyla tanıştık, bir hafta boyunca zaman zaman telefonla bazen de Demokratik Sol Parti İl binamıza gelerek Demokratik Sol Parti çatısı altında çalışmak istediğini ve üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden memnun olmadığını beyan etmiştir.

Bende Nuri Özkul’a Demokratik Sol Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığı teklifinde bulunmama rağmen düşünmek içi zaman islediğini Demokratik Sol Parti Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal ile her hangi bir tanışması olmadığı gibi bahsettiği gibi bir teklifte bulunmamıştır.

Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal’ı Nuri Özkul’u hiçbir araya gelmediği gibi tanımıyor. Bizzat ben Genel Başkanımızdan randevu istedim, ancak Nuri Özkul’la ön görüşme halindeyken partisinden istifa etmediği için bir ilçemize aday başvurusu yoktur.

Ne zaman Buket Yılmaz Dağlı Hanım Konyaaltı Belediye Başkanlığı Genel Merkez tarafından açıklandı. Nuri Özkul’un Demokratik Sol Parti’ ye kızgınlığı bundan sonra başladı. Bu kısa süre içinde birçoğu yaşanmamış. Gerçek dışı beyanları Demokratik Sol Parti’ İl Başkanı olarak beni ve Demokratik Sol Parti’ye gönül verenleri çok üzmüştür.

Bir siyasi büyüğümüz olarak gördüğümüz Nuri Özkul’u saygıya ve kişisel hırslarına yenik düşmemesine davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.