Ak Parti’de Antalya İl Kongresi Listesinde SKANDAL İsim

Politika 02.02.2021 - 12:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2329+ kez okundu.
 

Ak Parti’de Antalya İl Kongresi Listesinde SKANDAL İsim

Dün Yapılan Ak Partinin yapılan İl Kongresinde bir isim gündemde ŞOK etkisi yarattı.
Dün Yapılan Ak Partinin yapılan İl Kongresinde bir isim gündemde ŞOK etkisi yarattı.   Dün Yapılan Ak Parti İl Kongresinde ki! Bir isim gündemde Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı Yönetiminde olduğu bilgisi Antalya Siyasetini karıştırdı.   Ak Parti İl Disiplin Kurulu Yedek Üyesi M.Demirel’in Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı Yönetiminde de yer alması isim benzerliğimi sorusunu sorduruyor.   Ancak ne Ak Parti İl Antalya Teşkilatı ne de Deva Partisi Antalya İl Teşkilatı bu konu hakkında açıklama yapmaması olayın gerçek olduğunu anlamına mı geliyor.   Bu nasıl olur bir Ak Parti’de üye iken Deva Partisi’nde nasıl il yöneticisi olur?   Bunun adı SKANDAL’dır.   Antalya Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti İl Kongresini iptal edecek mi?    
Dün Yapılan Ak Partinin yapılan İl Kongresinde bir isim gündemde ŞOK etkisi yarattı.

Dün Yapılan Ak Partinin yapılan İl Kongresinde bir isim gündemde ŞOK etkisi yarattı.

 

Dün Yapılan Ak Parti İl Kongresinde ki! Bir isim gündemde Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı Yönetiminde olduğu bilgisi Antalya Siyasetini karıştırdı.

 

Ak Parti İl Disiplin Kurulu Yedek Üyesi M.Demirel’in Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı Yönetiminde de yer alması isim benzerliğimi sorusunu sorduruyor.

 

Ancak ne Ak Parti İl Antalya Teşkilatı ne de Deva Partisi Antalya İl Teşkilatı bu konu hakkında açıklama yapmaması olayın gerçek olduğunu anlamına mı geliyor.

 

Bu nasıl olur bir Ak Parti’de üye iken Deva Partisi’nde nasıl il yöneticisi olur?

 

Bunun adı SKANDAL’dır.

 

Antalya Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti İl Kongresini iptal edecek mi?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.