Ak Parti Heyetinden Memur-Sen’e Ziyaret

Asayiş 21.03.2021 - 20:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1781+ kez okundu.
 

Ak Parti Heyetinden Memur-Sen’e Ziyaret

Memur-Sen Antalya İl Başkanlığı Antalya Ak Parti İl Yönetim Kurulu STK Komisyonunu ağırladı. Sendika İl Başkanı Ünal Hisarkaya, üyelerin sorunlarını aktarırken Memur-Sen olarak Türkiye’nin demokratikleşme noktasında attığı tüm adımlara destek verdiklerini
Memur-Sen Antalya İl Başkanlığı Antalya Ak Parti İl Yönetim Kurulu STK Komisyonunu ağırladı. Sendika İl Başkanı Ünal Hisarkaya, üyelerin sorunlarını aktarırken Memur-Sen olarak Türkiye’nin demokratikleşme noktasında attığı tüm adımlara destek verdiklerini kaydetti. Kamu görevlilerinin pandemiyle birlikte yeni beklenti ve taleplerinin olduğunu dile getiren Ünal Hisarkaya, sürecin en az hasarla atlatılması noktasında Memur-Sen olarak da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Hisarkaya, ziyarette kamu görevlilerinin beklentileri ve sözleşmeli personelin kadroya geçiş talebi aktarıldı. Kamu görevlilerinin yaşadığı stres ve çözüme kavuşmasını istediği hususlara değinen Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçtiğimiz günlerde İnsan Hakları Eylem Planı ve Ekonomik Reform Paketi’nin kamuoyuna sunulduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Her ikisi oldukça önemli metinler ancak kamu görevlileri yönüyle de bazı eksiklikler barındırıyor. Bu metinlerde kamu görevlilerine, sendikal zemine ve kamu personel mevzuatına dönük irade ve hedefler de bekliyorduk” ifadelerini kullandı. Özelde kamu görevlilerinin haklarını savunmanın yanında dünyadaki tüm olaylara duyarlı olduğunun altını çizen Başkan Hisarkaya, “Dünyanın dört bir yanında emeğin değerinin artırılması ve emeğin kıymetinin bilinmesi yolunda önemli programlar gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bu programlarla, dilimiz, dinimiz, renklerimiz birbirinden farklı olsa da gözyaşımız ve terimiz aynı mottosuyla emek etrafında örgütlü olmanın öneminin bilinciyle işbirliği ve diyaloğun artırılmasını hedefliyoruz” dedi. AK Parti STK Komisyonu üyeleri ise, sivil toplum alanına çok önem verdiklerini ifade ederek Memur-Sen’in özverili çalışmalarını da dikkatle takip ettiklerini ifade ettiler. Heyet, Memur-Sen’in özellikle demokratikleşme ve özgürleşme noktasındaki eylem ve söylemlerinin büyük Türkiye hedefleri için oldukça kıymetli olduğunu söyledi.
Memur-Sen Antalya İl Başkanlığı Antalya Ak Parti İl Yönetim Kurulu STK Komisyonunu ağırladı. Sendika İl Başkanı Ünal Hisarkaya, üyelerin sorunlarını aktarırken Memur-Sen olarak Türkiye’nin demokratikleşme noktasında attığı tüm adımlara destek verdiklerini

Memur-Sen Antalya İl Başkanlığı Antalya Ak Parti İl Yönetim Kurulu STK Komisyonunu ağırladı. Sendika İl Başkanı Ünal Hisarkaya, üyelerin sorunlarını aktarırken Memur-Sen olarak Türkiye’nin demokratikleşme noktasında attığı tüm adımlara destek verdiklerini kaydetti.

Kamu görevlilerinin pandemiyle birlikte yeni beklenti ve taleplerinin olduğunu dile getiren Ünal Hisarkaya, sürecin en az hasarla atlatılması noktasında Memur-Sen olarak da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Hisarkaya, ziyarette kamu görevlilerinin beklentileri ve sözleşmeli personelin kadroya geçiş talebi aktarıldı. Kamu görevlilerinin yaşadığı stres ve çözüme kavuşmasını istediği hususlara değinen Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçtiğimiz günlerde İnsan Hakları Eylem Planı ve Ekonomik Reform Paketi’nin kamuoyuna sunulduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Her ikisi oldukça önemli metinler ancak kamu görevlileri yönüyle de bazı eksiklikler barındırıyor. Bu metinlerde kamu görevlilerine, sendikal zemine ve kamu personel mevzuatına dönük irade ve hedefler de bekliyorduk” ifadelerini kullandı.

Özelde kamu görevlilerinin haklarını savunmanın yanında dünyadaki tüm olaylara duyarlı olduğunun altını çizen Başkan Hisarkaya, “Dünyanın dört bir yanında emeğin değerinin artırılması ve emeğin kıymetinin bilinmesi yolunda önemli programlar gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bu programlarla, dilimiz, dinimiz, renklerimiz birbirinden farklı olsa da gözyaşımız ve terimiz aynı mottosuyla emek etrafında örgütlü olmanın öneminin bilinciyle işbirliği ve diyaloğun artırılmasını hedefliyoruz” dedi.

AK Parti STK Komisyonu üyeleri ise, sivil toplum alanına çok önem verdiklerini ifade ederek Memur-Sen’in özverili çalışmalarını da dikkatle takip ettiklerini ifade ettiler. Heyet, Memur-Sen’in özellikle demokratikleşme ve özgürleşme noktasındaki eylem ve söylemlerinin büyük Türkiye hedefleri için oldukça kıymetli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.