Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş’tan CHP’nin Açıklamalarına Sert Yanıt

Politika 01.12.2021 - 18:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2485+ kez okundu.
 

Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş’tan CHP’nin Açıklamalarına Sert Yanıt

Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a Yönelik karalama kampanyalarına karşı açıklama yaptı.
Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a Yönelik karalama kampanyalarına karşı açıklama yaptı. Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş açıklamasında, “Bu açıklama son günlerde MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal’a yönelik Zillet İttifakı mensupları tarafından tamamen iftira ve yalana dayanan karalama kampanyalarına cevap olarak zorunlu görülmüştür. Öncelikle AK Parti olarak 19 yıldır milletimize hizmet yolunda Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Türkiye’nin iktidarımız döneminde yaşadığı değişim, dönüşüm ve kat ettiği yol ortadayken,  hala başka güçlerden medet uman muhalefet mensupları ve yereldeki temsilcilerinin gündemi değiştirmek adına attığı iftira ve yalan siyasetine bizler alıştık. Antalya’mızı mecliste temsil eden, şehrimize hizmet getirmek için gece gündüz çalışan, vatandaşın derdiyle dertleşen MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal’ı yıpratmak adına iftira atarak algı yapan seviyesiz siyasetçileri kınıyoruz. Bu isimlere tavsiyemiz, kendi partilerinde dönen taciz, tecavüz ve yolsuzluk olaylarını gün yüzüne çıkararak halkımız ile paylaşmalarıdır. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in bu tür algıları bırakarak daha geçtiğimiz ay kendi partisinin Serik İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden İbrahim Demir’in işe yerleştirme karşılığında kimlerden rüşvet aldığını, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na götürülen hediyelerin dahi rüşvet olarak alındığı ve belgelenen ses kayıtlarını kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz. AK Parti olarak sağlık alanındaki yatırımlarımız ortadayken Antalya’da İl Sağlık Müdürlüğünü 7 yıl sürdüren ve ardından bir görev değişikliğine gidilen makamla ilgili ortaya atılan bu iftiralar acizlikten başka bir şey değildir. Hele ki MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz üzerinden yapılan bu spekülasyonlar tamamen yıpratılmaya yöneliktir. Bir muhalefet partisindeyken, muhalefetin kirli yüzünü ve gizli pazarlıklarını görerek partimize katılan Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu yalan iftiralara aldırış etmeden millete en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in yapmış olduğu komik açıklamaları yakinen takip etmiş olup hayretler içinde kaldığımızı belirtmek isteriz. CHP’li Cengiz’in ‘iktidarın değişmesine çok az kaldığı ve iktidar değiştiğinde soruşturmaların başlayacağı’ açıklamasına ‘aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış’ atasözüyle cevap vermek isteriz. AK Parti olarak 19 yıldır milletimizin takdiriyle girdiğimiz her seçimden zaferle ayrılmış olduğumuzu hatırlatarak muhalefetin ise her seçimi kaybettiğini belirtmek isteriz. Muhalefet partisi İl Başkanının bu hayali açıklamasını komik olarak nitelendiriyoruz ve milletimizin takdiriyle önce 2023 seçimlerinde zaferle ayrılarak sonrasında başta büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanacağımızı inanarak belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a Yönelik karalama kampanyalarına karşı açıklama yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a Yönelik karalama kampanyalarına karşı açıklama yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş açıklamasında, “Bu açıklama son günlerde MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal’a yönelik Zillet İttifakı mensupları tarafından tamamen iftira ve yalana dayanan karalama kampanyalarına cevap olarak zorunlu görülmüştür. Öncelikle AK Parti olarak 19 yıldır milletimize hizmet yolunda Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Türkiye’nin iktidarımız döneminde yaşadığı değişim, dönüşüm ve kat ettiği yol ortadayken,  hala başka güçlerden medet uman muhalefet mensupları ve yereldeki temsilcilerinin gündemi değiştirmek adına attığı iftira ve yalan siyasetine bizler alıştık. Antalya’mızı mecliste temsil eden, şehrimize hizmet getirmek için gece gündüz çalışan, vatandaşın derdiyle dertleşen MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal’ı yıpratmak adına iftira atarak algı yapan seviyesiz siyasetçileri kınıyoruz. Bu isimlere tavsiyemiz, kendi partilerinde dönen taciz, tecavüz ve yolsuzluk olaylarını gün yüzüne çıkararak halkımız ile paylaşmalarıdır. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in bu tür algıları bırakarak daha geçtiğimiz ay kendi partisinin Serik İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden İbrahim Demir’in işe yerleştirme karşılığında kimlerden rüşvet aldığını, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na götürülen hediyelerin dahi rüşvet olarak alındığı ve belgelenen ses kayıtlarını kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.

AK Parti olarak sağlık alanındaki yatırımlarımız ortadayken Antalya’da İl Sağlık Müdürlüğünü 7 yıl sürdüren ve ardından bir görev değişikliğine gidilen makamla ilgili ortaya atılan bu iftiralar acizlikten başka bir şey değildir. Hele ki MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz üzerinden yapılan bu spekülasyonlar tamamen yıpratılmaya yöneliktir. Bir muhalefet partisindeyken, muhalefetin kirli yüzünü ve gizli pazarlıklarını görerek partimize katılan Milletvekilimiz Tuba Vural Çokal şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu yalan iftiralara aldırış etmeden millete en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir.

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in yapmış olduğu komik açıklamaları yakinen takip etmiş olup hayretler içinde kaldığımızı belirtmek isteriz. CHP’li Cengiz’in ‘iktidarın değişmesine çok az kaldığı ve iktidar değiştiğinde soruşturmaların başlayacağı’ açıklamasına ‘aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış’ atasözüyle cevap vermek isteriz. AK Parti olarak 19 yıldır milletimizin takdiriyle girdiğimiz her seçimden zaferle ayrılmış olduğumuzu hatırlatarak muhalefetin ise her seçimi kaybettiğini belirtmek isteriz. Muhalefet partisi İl Başkanının bu hayali açıklamasını komik olarak nitelendiriyoruz ve milletimizin takdiriyle önce 2023 seçimlerinde zaferle ayrılarak sonrasında başta büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanacağımızı inanarak belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.